Slika nije pronađena

Znaš ono kad hodaš cestom, prolaziš ulicom ili školskim hodnikom i odjednom na podu ugledaš novčić? Najčešće je to deset ili dvadeset lipa, kuna, dvije ili čak pet! Ekipa ili ignorira ili podignu i spreme jer su čuli da je to sreća.

Postoji i jedno skriveno i čak pomalo romantično značenje novčića kojeg slučajno ugledaš – naravno, ako odlučiš vjerovati u to jer ima veze s duhovnošću. Naime, Kinezi vjeruju da je to pokazatelj da si cijenjena među stanovnicima Zemlje, ali i u duhovnom svijetu i vjeruju da nam se tako javljaju anđeli i duše onih koji više nisu s nama.Vjeruju da ti novčić može ostaviti netko blizak tko je preminuo i želi ti poslati poruku da te voli i da mu nedostaješ. Vjeruju da to može biti i poruka od Boga koja kaže: 'Ne boj se, nisi sam, ja brinem o tebi'.

Također, u Kini se vjeruje da nije slučajnost da se češće pronalaze kovanice, a ne papirnati novac jer će kovanice trajati dulje od papira - anđeli i duše radije ostavljaju trajniji trag. Plus, kovanice će se presijavati na suncu pa će privući pogled.

Kod nas se vjeruje da je to 'sreća', a sve je krenulo iz Kine. Postoji još jedan način na koji možeš promatrati novčić koji si našla:

Ako na sebi ima broj 1 (1 kuna, 1 lipa) – to može biti odgovor na neko pitanje koje si sama sebi u tom trenutku postavila. Trebam li otići na dejt s Markom? Novčić kaže DA!

Ako na sebi ima broj 10 (10 lipa) – ovo je znak da trebaš vjerovati svojim instinktima i da imaš potporu duhovnog svijeta i da će sve biti okej.

Foto: Visual Hunt

I.I./ask-angels.com


Pročitajte još:

Svaka ima svoje značenje - što boja koju najčešće nosiš govori o tebi?

Je li tvoj osmijeh iskren ili lažan? Otkrit će te jedna sitnica

WOW Riješi jednostavnu zagonetku i saznaj odmah – krije li se psihopat u tebi?

kuna novčić novac

Još vijesti