Slika nije pronađena

Danas čitamo sve više o tome kako cure bivaju posramljene zbog svoje debljine na mjestima gdje bi se trebale osjećati dobro i opušteno.

Jedno od tih mjesta je trgovina odjećom jer barem ondje bi se trebali naći uslužni djelatnici koji će pomoći svima pronaći krpice koje će im odgovarati.

Na neljubaznu prodavačicu u Walmartu naišla je 19-godišnja youtuberica iz Kanade Shiann Friesen. Prodavačica je doslovno uzela iz ruke majicu Shianni koju je ona htjela isprobati rekavši da će ju rastegnuti.


Youtuberica je snimila cijelu situaciju koja se dogodila tijekom blagdana, a Shianna je u trgovini uzela nekoliko majica i džempera njene veličine kako bi ih probala.

`Nemojte isprobavati ono što vam neće odgovarati. Jedino što tražim od vas je da ne rastegnete odjeću` rekla joj je neljubazna prodavačica.  Nakon što je prestala snimati, Shianna je prodavačici rekla kako je to diskriminacija.


Walmart se nakon incidenta ispričao Shianni, a ona poručuje: `Diskriminacija se može dogoditi svakome. Moja je misija naučiti ljude da su vrijedni te da se trebaju suprotstaviti i govoriti o nepravdi.`

Pogledajte video!
youtuberica zbranila isprobavanje odjeće zabranili joj isprobavanje odjeće zbog debljine

Još vijesti