Slika nije pronađena

Probudila me cika i vika cimerice, koja je izbezumljena izletjela iz spavaće sobe. ‘Gori mi mobitel!’, vikala je u panici, rekla je šokirana Slavonka Blanka Sotinac.

Njezinoj prijateljici u srijedu ujutro izgorio je mobitel iPhone 4 piše 24 sata.

'Zrak je prožimao neugodan miris paljevine i izgorene plastične maske mobitela. Nekako smo skupile hrabrost iščupati punjač iz izgorene utičnice. Izgorjele su i zavjese i jastuk budući da se utičnica nalazi ispod prozora do uzglavlja kreveta. Ma dobro je sve prošlo, mogao se zapaliti cijeli stan, pa i mi u njemu' rekla je Blanka.

Uništeni Appleov mobitel, koji je prije godinu i pol otac Blankine cimerice za oko 2000 kuna kupio kao poklon u T-Comovoj poslovnici u Vukovaru, izgorio je u srijedu ujutro nakon što se punio cijelu noć.

Djevojke su potom kontaktirale T-Com, no ondje su im rekli da oni s tehničkim problemima uređaja nemaju veze te su ih uputili na Apple.

'No kontakt-telefon Applea nismo mogle pronaći, te smo poslale mail na njihov e-mail support i čekamo odgovor. Nadamo se novome mobitelu ili otplati popravka iako je mobitel pod garancijom samo godinu dana. Ne znam što će biti, samo znam da sam i ja prije imala iPhone, kojeg sam se morala riješiti zbog pregrijavanja. Nakon ovog sigurno ih neću nikom preporučiti. Sve je to postalo malo razvikano' zaključuje Blanka.

Nasreću, ona i njezina cimerica prošle su bez ozljeda, kao i Zagrepčanka Ljubica Marić, kojoj je prošle godine eksplodirao također iPhone 4 dok je punila bateriju.

Slike izgorenoh iPhone-a pogledajte ovdje.

Bojite li se da bi se i vašem mobitelu moglo dogoditi nešto ovako?

Foto: Screenshot
Izvor: 24sata
I.N.

mobitel iphone

Još vijesti