Slika nije pronađena

Nakon ogledala s kićenim zlatnim okvirima stiže novi trend – cloud mirror. U nastavku saznajte zašto je tako popularan i kako ga možete napraviti i sami.

Kao i u modi, trendovi dolaze i odlaze i u svijetu dizajna interijera. A trenutno se čini kao da je cijeli Instagram 'u oblacima' jer su sve trendsetterice Instagrama zaluđene ogledalom čiji okvir ima interesantnu pjenastu teksturu.

 

Znamo kako društvene mreže diktiraju raznorazne trendove koji su vrlo često upitni, pa je tako i ovaj trend ukrašavanja ogledala podijelio je publiku na Instagramu. Dok neki misle kako je oblak-ogledalo zanimljivo i elegantno, ostali smatraju kako ljudi uništavaju klasična, lijepa ogledala. Kakvo god mišljenje imali o ovom trendu, ne može se poreći kako ovoga puta nećete morati potrošiti čitavo bogatstvo da biste osvježili prostoriju u kući. Za ovaj DIY potrebno je kupiti samo jednu stvar – pur pjenu.

 

Sam proces ukrašavanja ogledala vrlo je jednostavan – polegnite ogledalo na ravnu površinu i nanesite pur pjenu na okvir ogledala. Pur pjenu možete nanositi u određenom uzorku ili nasumično, ovisno o tome kakav vam se rezultat više sviđa. Nakon što ste zadovoljni oblikom svog 'oblaka', ostavite ga da se osuši i nakon par sati ga možete unijeti u prostor. Ako vam je okvir ogledala premalen, ili mu želite promijeniti oblik, možete na poleđinu ogledala nalijepiti karton u obliku koji želite, a zatim pur pjenom prekriti taj karton i postojeći okvir. Ako se pak bojite da ćete uništiti ogledalo, možete prvo testirati svoje vještine na okviru za slike ili staroj vazi.

 

Ovo se ogledalo odlično uklapa u minimalne prostore s bijelim zidovima i jednostavnim namještajem. Kako bi vaš selfie u novom ogledalu bio u potpunosti inspiriran trendovima s Instagrama, u prostoriju stavite veliku vazu ispunjenu suhim biljkama ili zanimljivu sliku ili kip. Uz te detalje i odličan outfit opalit ćete fenomenalnu fotku. Video s uputama kako napraviti pjenasto ogledalo možete vidjeti ispod.

 

Foto: Instagram/Instagram screenshot

M.B.
 
Pogledajte još:

'Ja bih...' trend na Instagramu! Profili koji izazivaju nostalgiju za 'normalnim' vremenom

Kako snimiti drugačiju Insta fotku kakvu tvoje frendice sigurno nemaju na profilima? Imamo 10 prijedloga!
 
Instagram profil koji razotkriva sve tajne savršenog izgleda slavnih osoba – od Photoshopa do plastičnih operacija

trend foto ogledalo diy instagram

Još vijesti