Slika nije pronađena

Većina cura želi ravnu kosu, a to uglavnom mogu postići peglanjem i feniranjem. Djevojke koje stalno ravnaju kosu znaju što je vječna borba s vlasima.

Kosu možemo izravnati na više načina;  peglom, fenom i četkom, proizvodima za ravnanje kose i drugim preparatima. Svi znamo koliki je bed kada samo par kapi kiše padne na glavu.

Bila ona ravna ili ne, kosu treba čuvati jer osim estetske, ona ima i drugu funkciju. Vrlo je tanka linija između ravne kose i totalne katastrofe u vrijeme jeseni i zime.

Ako  i ti stalno ravnaš kosu onda su ti ove muke poznate:

Odgađanje pranja kose

Minutu nakon ulaska pod tuš počinje prava borba. Normalni ljudi se opuštaju u tušu, ali ne i oni koji stalno ravnaju kosu, oni moraju paziti da se niti jedna vlas ne smoči.Novac uložen u proizvode za ravnanje kose premašuje iznos hrvatskog BDP-a

Tu se moraju naći sprej za zaštitu od topline, fen, gumice za kosu, serum za ravnu kosu, šnale, ampula za mekšu kosu...treba li dalje nabrajati?


Kiša izaziva velik strah

Ako uvijek protrneš kada vidiš veliki crni oblak iz kojeg će curiti kao iz kabla to znači da mučiš istu muku kao milijun drugih cura. Ravna kosa se pretvara u nešto sasvim drugo kada dođe u dodir s kišom.Feniranje kose na ravno je prava tjelovježba

Curama koje ravnaju kosu feniranjem ne treba odlazak u teretanu jer svoje ruke će savršeno izvježbati svladavajući kosu.Nikada nema kraja

Cure koje ravnaju kosu zapravo nikada nisu gotove s frizurom. Nakon feniranja na ravno kosu treba ispeglati...naravno, tu i tamo slučajno se kosa spali pa je zbog toga potrebna i koncentracija.


Svježe isfenirana kosa pretvara se u ovisnost

Koliko god ravnanje kose fenom može biti iscrpljujuće, toliko svi volimo glatku, svilenkastu kosu. Ipak...muka se na kraju isplati.
Kosa ispeglana kosa ravna kosa ravnanje kose

Još vijesti