Slika nije pronađena

Možda najgora stvar koja nervira djevojke je kada se ujutro probude, a kosa je neravna zbog repa u kojem je kosa bila cijelu noć. U tom slučaju, najčešće pomaže pegla za kosu tek toliko da izravna te nepravilne valove na kosi. No, postoji još načina kako se kosa može izravnati da izgleda kao ispeglana, a da se uopće ne koristi pegla za kosu!

Jedna djevojka na TikToku je podijelila trik kako izravnati nepravilne valove na kosi bez pegle, a da kosa izgleda kao da smo je upravo oprali i ispeglali. Ovaj problem se najčešće javlja ako preko noći svežemo rep da nam kosa ne smeta, pa ujutro dobijemo te otiske od gumice za kosu. Za početak, djevojka je na kosu nanijela masku bez prethodnog ispiranja kose. Nakon toga, kosu je potrebno lagano navlažiti, odnosno lagano pošpricati vodom i nakon toga ju dobro počešljati. Zadnji korak je feniranje kose s debelom, okruglom četkom za kosu i po želji, stavljanje nekih ulja ili seruma kako bi kosa izgledala sjajno.

Ovaj trik je odličan ako u tom trenutku ne stignemo ići ponovo prati kosu i onda je ponovo peglati, a vrlo je jednostavan te se može napraviti za svega nekoliko minuta!

Pogledajte još:

Pitanje tjedna: Smije li se prati kosa tijekom menge? Ovo je 15 najbizarnijih praznovjerja o menstruaciji

Ovo su nažalost samo mitovi: 6 trikova koji NEĆE pomoći da ti kosa brže raste

Duga vs. kratka kosa na curama: 7 razloga zašto je duga kosa bolja od kratke

Kosa trik ravna kosa

Još vijesti