Slika nije pronađena

Clare Mackenzie je obična tinejdžerica iz Amerike koja se ni po čemu ne razlikuje od svojih vršnjaka osim u jednoj bitnoj stvari: ona je prikovana za invalidska kolica.

Kada je imala 10 godina, kralježnica joj je ozlijeđena u prometnoj nesreći i od tog trenutka je paralizirana od struka na niže.

Prije prometne nezgode Clare je, kao i većina djevojčica, maštala o karijeri manekenke i top modela, no brutalna stvarnost natjerala ju je da odustane svojih snova. A onda je susrela fotografkinju Kerri Lane.


Clare je u tom trenutku bila na dejtu s dečkom, a Kerri je pomislila kako bi super bila u ulozi modela njenog novog projekta. Tek kada joj je prišla, shvatila je da je djevojka u invalidskim kolicima i time je projekt  dobio još veću važnost.

Clare je pristala biti model, a posebno ju je razveselila činjenica što ju, barem na jedan dan, ostali nisu doživljavali kao 'djevojku u kolicima'. Više fotografija možete pogledati ovdje.


Ovo iskustvo navelo ju je da razmisli zašto je uopće odustala od svojih snova; Clare je odlučila da će ustrajati u karijeri modela u invalidskim kolicima. Želimo joj puno sreće!

Foto: Keri Lane/Facebook
I.N.

sirena tinejdžerica

Još vijesti