Barbie

Približava se Noć vještica, što znači kako se ljudi već planiraju maskirati u nešto strašno, poput vještica, vampira, zombija i duhova.

No čini se da je ove godine trend malo drugačiji i kako su umjesto strašnih kostima, „in“ oni slatki. Kad nam trebaju ideje za Noć vještica, često puta crpimo inspiraciju iz svijeta pop-kulture.

Ovu su nam godinu definitivno obilježili slatki likovi iz svijeta filmova, neki neobični outfiti zvijezda na crvenim tepisima i društvenim mrežama, ali i koncerti velikih glazbenih ikona. Pa pogledajmo što se to sve dogodilo ove godine, a što bi nas moglo inspirirati za slatki kostim za Noć vještica.

Barbie film

Film o najpoznatijoj i najpopularnijoj lutki na svijetu ove je godine osvojio kina i utjecao na sve; od mode, trendova i stilova. Stoga vjerujemo da će lutka Barbie biti nešto u što će se ove Noći vještica prerušiti mnoge cure.

 

@snipestwins 🎀💖👛🩰 #halloween #halloweenlook #halloweencostume #barbiehalloween #barbiehalloweencostume #barbiemovie #margotrobbie #barbie #girly #girlyaesthetic #halloweencostumeideas #halloweencostume2023 #halloween2023 #amazonhalloweencostume ♬ original sound - R🍄

 

Mala sirena

Još jedan film koji smo ove godine s nestrpljenjem čekali da dođe u kina i koji je potaknuo tzv. „mermaidcore“ trend na društvenim mrežama. Zašto umjesto strašne vještice, ne biste ove Noći vještica bili slatka mala sirena.

 

@pamelapedrozaa Easy Mermaid Halloween Makeup @nyxcosmetics #nyxcosmeticspartner #nyxcosmeticsfam #targetbeauty ♬ Hit Break - NYX Cosmetics

 

Taylor Swift iz „Eras Tour“

Fanovi Taylor Swift mogu kopirati neki od njezinih outfita s turneje. Odaberite haljinu, kaubojske čizme, mnoštvo šljokica i nezaobilazne narukvice prijateljstva.

 

 

Beyoncina turneja „Renaissance“

Beyonceini nastupi diljem svjetskih gradova bili su toliko fantastični, a njezini outfiti ostat će upisani u modnu povijest. Ako obožavate kraljicu popa, vjerujemo da bi vam neki od njezinih outfita mogao poslužiti kao dobra inspiracija za kostim u Noći vještica.

 

 

Balerina poput Hailey Bieber

Ne znamo jeste li znali tu informaciju, ali kao djevojčica Hailey Bieber je plesala balet. Stoga je nedavno na društvenim mrežama osvanula njezina objava u kojoj je odjevena poput balerine. Evo stoga još jedne inspiracije u što biste se to slatkog mogli prerušiti za najstrašniju noć u godini.

 

 

Mačka poput Doje Cat

Obucite se kao Doja na ovogodišnjoj Met Gali, kad je odala čast omiljenoj mački pokojnog modnog dizajnera Karla Lagerfelda.

 

 

 

noć vještica kostim za noć vještica u što se maskirati za noć vještica ideje za noć vještica barbie sirena Mačka balerina halloween kostimi

Još vijesti