Slika nije pronađena

Kada maštate o putovanju, sigurno se ne zamišljate okruženi štakorima i zmijama kako jedete u hotelu u obliku debelog crijeva iz wc školjke?

Da, odvratno je, ali i takva mjesta postoje. Kako slučajno ne biste zalutali u crkvu izgrađenu od kostiju, saznajte više o ovih 10 najbizarnijih turističkih atrakcija.


Karni Mata hram u Indiji

Kao da nije dovoljno što je ovaj hram je dom 20 tisuća štakora koji se štuju kao božanstvo, nego je nošenje cipela zabranjeno. Pa ti preživi!


Restoran Poo Poo – Kina

Budući je tematika cijelog restorana kupaonica, hranu ćete dobiti posluženu ni više ni manje nego u wc školjci. Hvala, ali mislim da nismo više gladni!

Sedlec Ossuary – Češka

Neki građevine ističu se posebnom vrstom cigle, neki drugačijom bojom, a ova crkva 'ukrašena' je kostima čak 40 tisuća ljudi! Ako vam nije dosta kostura, čekajte da vidite luster u njenoj unutrašnjosti – on je izrađen od svake koščice ljudskog tijela.


Napad sira – UK

Ovaj događaj održava se jednom godišnje, a poanta je pobjeći od sira teškog 3, 5 kile. Kako bi bilo zanimljivije, sve se odvija na strmoj padini zbog čega mnogi natjecatelji završavaju s ozljedama.


CasAnus Hotel – Belgija

Ako vam itko ikada ponudi da odsjednete u hotelu, prvo provjerite da se ne radi o ovome. CasAnus hotel je naime u obliku debelog crijeva, a ima čak i otvor za 'izmet'. Zvuči nevjerojatno, ali popularan je među mladencima. Mi bismo ih htjeli upoznati i pitati 'Zašto poboguuuu'!


Yunessun Spa odmaralište – Japan

Gosti ovog odmarališta kupaju se u vinu, a kada im to dosadi, mogu svratiti u bazen s čokoladom ili curryem. Hm hm, kamo zaplivati prvo?

Preživljavanje i drama – Litva

Ako želite iskusiti preživljavanje u zloglasnom komunističkom režimu, morate se spustiti 6 metara pod zemlju u jedan Sovjetski bunker. Tamo će vas tući, mučiti i natjerati da priznate zločine. Sound like fun, ha?


Kanamara Matsuri – Japan

Ovaj festival slavi penise i plodnost. Možete samo zamisliti kakvi su prigodni kostimi.


El Colacho – Španjolska

Čovjek koji predstavlja vraga preskače jastuke s malim bebama i tako ih izvodi na pravi put. Stvarno?

Ban Kok Sa-Nga – Tajland

Među turistima poznatije i kao 'kobra selo' – pitate se zašto? Zato je svaka kuća ima barem jednu 'zmiju ljubimca'. Zbog 'pitomih' ljubimaca mnogi vlasnici ostali su bez jednog ili više prstiju.

Ako vas zanima kako sve ovo izgleda, pogledajte video.

Foto: Instagram

I.N.

bizarnost putovanja

Još vijesti