Slika nije pronađena

Scene koje gledamo u filmovima nekada toliko nemaju smisla da se zapitamo kako je tako nešto u scenariju uopće prošlo. Iako nitko ne očekuje da će vidjeti realne situacije u filmovima, nekada su ipak toliko bizarno nerealne da su smiješne.

Jedna od najglupljih scena koja se događa u puno filmova i serija je da netko od glavnih likova živi normalan život, ali onda samo stavi masku preko očiju – i on je svima totalno nepoznata osoba i odjednom vodi dvostruki život. Oni koji vole gledati sladunjave romantične komedije sigurno su nekada u životu pogledali i film 'A Cinderella Story', modernu priču o Pepeljugi. Kada se u filmu održava kostimirana zabava, Sam (Hillary Duff) zamaskira se samo tako da stavi tanku masku preko očiju i to bude dovoljno da ju Austin (Chad Michael Murray) ne prepozna! Kako? Pričali su i plesali, bili jako blizu jedno drugom, pa ipak, nakon tuluma on na sve moguće načine pokušava saznati tko je ta misteriozna djevojka.

Ovo nije jasno ni samoj glavnoj glumici. Priznala je u jednom od intervjua da joj je i samoj to presmiješno, a razlog koji je dala zašto ju možda Austin nije prepoznao je najbolji odgovor ikada. 'Možda je dobio previše udaraca u glavu na nogometnim treninzima?' njeno je objašnjenje. Naravno, da ju je odmah prepoznao, film ne bi imao radnju i bio bi gotov. Pa ipak, ovih puno godina kasnije, Hillary Duff se složila da je to dosta bizarna rupa u scenariju. Osim ove scene, otkrila je da joj još jedna stvar vezana za film i njenu ulogu nikako nije bila jasna, a to je zašto je 'Pepeljuga' u ovom filmu nosila bijelu haljinu koja više izgleda kao vjenčanica nego kao svečana haljina?

Pogotovo kada se sjetimo da Pepeljuga ima prepoznatljivu plavu haljinu na balu. 'Pepeljuga nije nosila vjenčanicu! A ono je bila totalno vjenčanica, gdje je to nabavila?!', ispričala je Hillary. Izgleda da ni njoj puno toga nije jasno, kako bi onda bilo nama?

Foto: Imdb

M.T.

Pogledajte još:

U knjigama postoje, u filmu ne: 'After We Collided' je trebao imati čak dva ljubavna trokuta s Tessom

Najstrašniji horor svih vremena: Na jedan ljudima srce posebno poludi kada ga gledaju

Ovo ti se sigurno neće dogoditi: Šest romantičnih filmskih klišeja koji se ne događaju u stvarnom životu

hillary duff rupa u scenariju bizarnost romantična komedija A Cinderella Story film

Još vijesti