Slika nije pronađena

Kupiti traperice je lagan zadatak za samo jako mali broj cura, sve ostale, znaju kakva muka ovo može biti. Pronaći neki model koji će ti dobro stajati na svim dijelovima, koji će izgledati onako kako si zamislila, ali na koji nećeš potrošiti cijelo bogatstvo – nemoguća misija.

Na Hej! kanalu ovog utorka ponovno nas zabavlja Aneta Đurđinovski. Kako izgleda kupovanje traperica iz njene perspektive? Sigurno će se puno cura poistovjetiti s hrpom problema koje je nabrojala i s kojima se i ona susrela. Jedan od tih problema je i onaj da su ti trapke veličinom super, osim što ti ne stoje dobro u struku. Umjesto da nosiš remen, možeš vrlo lako taj 'problem' srediti i suziti hlače u struku. Neće izgledati čudno i stajat će ti odlično! Kako to izvesti, pogledaj u videu.

Nemoj zaboraviti pogledati i prošli Anetin video gdje je pričala o samopouzdanju, kao i videa ostalih Hej! youtubera. Sve ćeš to, kao i puno novih videa svaki tjedan, pronaći na Hej! kanalu. Zato ih nemoj zaboraviti zapratiti i stisnuti zvone da ti dođe obavijest svaki put kada stigne novi video. Gledamo ih već u četvrtak kada stiže novi zabavan video!

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Što sve spakirati u kofer za na more? Da ne odeš s hrpom gluposti, evo pomoći!

Kakvu glazbu stvarno voliš? Otkucaji srca će te otkriti! Youtuber je radio pokus na svojim prijateljima

[VIDEO] Šminkale su ju dečkove ruke – i bio je to urnebes! Makeup izazov koji će te oduševiti

Traperice Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube aneta đurđinovski

Još vijesti