Slika nije pronađena

Nakon što smo bili razdvojeni, Coca-Cola nas opet spaja. Iako se svijet u kojem živimo bez prestanka mijenja, okus našeg omiljenog pića ostaje isti, pruža nam osvježenje i u 'novom normalnom' nas podsjeća na sve što smo voljeli u našoj staroj svakodnevici.

Željni prijatelja i žedni druženja i uz poštivanje epidemioloških mjera, vratili smo se svojim omiljenim kafićima i restoranima, svjesni kako je ovo razdoblje bilo iznimno teško i za njih. Zatvorenih vrata i suočeni s neizvjesnom budućnošću, dugo vremena su čekali naša nova druženja i zato te Coca-Cola poziva da ih zajedno podržimo!

Dođi u svoj omiljeni kafić ili restoran i naruči Coca-Colu, mi te častimo! Sve što trebaš učiniti je posjetiti našu mrežnu stranicu, pratiti uputstva koja te vode do kupona za besplatnu Coca-Colu i pronaći svoj omiljeni kafić ili restoran na mapi lokala koji sudjeluju u promociji “Ova Coca-Cola je na nas”. Nemoj zaboraviti pokazati kupon konobaru pri narudžbi svoje Coca-Cole i uživati u svakom novom trenutku u svom omiljenom lokalu!

PR članak

Coca Cola pr

Još vijesti