Ženski novčanik - 1

Novčanik nije samo dodatak za pohranu novca i kartica; to je kombinacija funkcionalnosti i prktičnosti te odraz dobrog stila.

Novčanik nije samo modni nego i funkcionalni dodatak bez kojeg nijedna žena ne izlazi iz kuće. Vrlo je praktičan dodatak u koji pohranjujete svoje dokumente, novac ili kartice, a u isto vrijeme može biti odličan modni dodatak koji će istaknuti svaki vaš outfit. Na dnevnoj bazi novčanik koristimo i do 10 puta. Stoga je vrlo važno napomenuti da https://ecipele.hr/c/dodaci/galanterija/novcanici moraju savršeno odgovoriti na vaše potrebe i želje. Odaberite onaj koji će svaki dan izgledati elegantno, a ujedno koji će biti praktičan i funkcionalan dodatak.

Koji ženski novčanik odabrati?

Dođe trenutak kada vaš dotrajali novčanik trebate zamijeniti novim. I posve je razumljivo da vam se po glavi vrte razna pitanja o tome kako ga odabrati. No, ne brinite, mi ćemo vam pomoći. Donosimo vam nekoliko važnih stvari o kojima trebate voditi računa prilikom kupovine novog novčanika.

Ženski novčanik - 2


Kada se odlučujete za kupnju ženskog novčanika, isplati se uzeti u obzir nekoliko karakteristika koje bi vaš novi model trebao imati. U ovom slučaju ponašamo se slično kao što se ponašamo pri odabiru drugih modnih dodataka ili odjeće. Novčanik, dakle, treba odgovarati stilu žene koja ga koristi. Oblik i boja su ključni. Ako ne nosite velike količine gotovine, savršeno će vam odgovarati novčanik srednjih dimenzija. Ako koristite posebnu kutiju za kartice, možda će vam biti dovoljan veći novčanik s odjeljkom za kovanice, pretincem za novčanice i džepovima u koje ćete pohraniti sve vaše kartice vjernosti. Obratite pažnju i na to da vam novčanik treba stati u vašu ručnu torbicu. S druge strane, veliki novčanik namijenjen je damama koje u njemu običnu drže druge razne sitnice poput fotografija svojih najdražih, posjetnica i drugih sitnica.

Novčanik s kopčom ili preklopni?

Na kraju, ali ne manje važno, razmislite o načinu kopčanja novčanika. Želite li model s patentnim zatvaračem ili s kopčom? Svaki ima svoje prednosti.
Odabir obično ovisi o osobnim preferencijama i navikama. Sklopivi novčanici daleko su najpopularniji. Uglavnom zato što su vrlo praktični za korištenje. Imaju dosta mjesta za pohranu te vam omogućuju da nosite više novca ili neke važne dokumente. Obično su praktičniji i prilikom plaćanja, buduću da su lako dostupni džepovi s karticama. Kožni novčanici s kopčom bit će odlično rješenje za dame koje traže dodatnu sigurnost.

Kožni novčanik ili od novčanik intetičkog materijala?

Ženski novčanici dostupni na tržištu su u raznim modelima, dizajnima i materijalima, tako da možete birati između umjetnih i onih prirodnih. No, ako cijenite eleganciju i izdržljivost, što je prilikom odabira novčanika jako važno, odaberite novčanik od prirodne kože. Ženski kožni novčanik pružit će vam udobnost korištenja i osigurati „chic” izgled svaki dan. Unatoč svakodnevnoj intenzivnoj upotrebi kvalitetna prirodna koža odlikuje se svevremenskim izgledom i izdržljivošću zahvaljujući kojoj će vas novi novčanik služiti dugi niz godina. Kada govorimo o boji, odlučite se za onu koja je najsličnija vašoj omiljenoj torbici ili cipelama. Ne propustite priliku i potražite ženske gležnjače na Ecipele.hr. S druge strane, ako često mijenjate cipele i torbice, isplati se odabrati klasiku; novčanik u crnoj ili bež boji savršeno će vam pristajati.

novčanik Moda biranje novčanika odabir novčanika ecipele pr promo

Još vijesti