Slika nije pronađena

Vodeća tvrtka za cyber-sigurnost koja pruža napredna sigurnosna rješenja i omogućava korisnicima da ostanu korak ispred sljedećeg vala napada virusa, zlonamjernog softvera i drugih internetskih prijetnji, upozorava javnost.

Glumica Alexis Bledel knjiški je moljac i simpatična polovica 'Gilmorica'. No, sama glumica sada je službeno opasna, prema popisu McAfeejevih najopasnijih slavnih osoba u 2019. godini. Korisnici interneta koji na tražilicama upisuju njezino ime imaju najveće šanse završiti na stranicama koje kriju računalne viruse ili zlonamjerni softver. Odmah iza nje slijedi voditelj 'Late Late Showa' James Corden, a potom zvijezda serije 'Igra prijestolja' - Sophie Turner.
Anna Kendrick i Lupita Nyong'o ih slijede u stopu. Ovo istraživanje želi ukazati na opasnost klika na sumnjive linkove. 'Zločinci koriste lažne web stranice kako bi zavarali nevine korisnike da pristupe zlonamjernim datotekama ili sadržajima', rekao je McAfeejev Gary Davis za CBSnews. 'Važno je da potrošači nauče zaštititi svoje digitalne živote od cyber kriminalaca tako da dvaput promisle prije nego što kliknu na sumnjive veze ili preuzmu sadržaj', dodao je.
Bledel i Turner su vjerojatno dospjele na listu ove godine zbog svojih uloga u popularnim serijama 'Sluškinjina priča' i 'Igra prijestolja'. Isto tako, voditelji Corden i Fallon vjerojatno su se našli na popisu zbog viralnih videa iz njihovih emisija, dok je zanimanje za 'Ratove zvijezda: Uspon Skywalkera' vjerojatno Nyong'o postavio toliko visoko na listu. Bledel je preuzela prvo mjesto od Ruby Rose, koja je bila u vodstvu na prošlogodišnjoj listi zbog zanimanja za njezinu ulogu Batwoman.

Ovogodišnja lista također ukazuje na to da je zanimanje za reality zvijezde u padu. Kristen Cavallari i Kourtney Kardashian, koje su bile u top 10 prošle godine, pale su na 214. odnosno na 222. mjesto.


Foto: Canva/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Instagram je zabranio hrpu filtera i ima dobar razlog – evo koje to točno više nećeš moći koristiti

Hrvatska ima najbolji sladoled na svijetu! Pogledaj koji je to pomeo konkurenciju i osvojio ovu titulu

'Buba ____ ' - koju bi riječ upisali na crtu? Ovi su učenici iznenadili odgovorom koji su odabrali

celebrity ime upozorenje mcafee celeb James Corden Sophie Turner Alexis Bledel google

Još vijesti