Slika nije pronađena

Najiritantnije stvari nabrojala je Miha The Trash u svojem prvom videu za Teen385 YouTube kanal. Karla Mihaljević (a.k.a. Miha The Trash) je hrvatska YouTuberica u usponu i iznimno zabavna tinejdžerica. Pripremila vam je kombinaciju stand up forme i skeča koja nikoga neće ostaviti bez osmijeha na licu.


Ona je pričala iz svojeg kuta, onog koji najbolje poznaje kao osamnaestogodišnjakinja. Pa krenimo s nabrajanjem stvari koje najviše živciraju sve tinejdžere...

1. Kada mama ne zatvori vrata tvoje sobe.

2. Kad te starci uopće ne slušaju i pretpostavljaju krivo, a htio/htjela si im reći nešto sasvim deseto.

3. Rečenica 'kad sam bio/bila tvojih godina'...

4. Kada te simpa uopće ne zamjećuje.

I naravno...

5. Kada nestane interneta usred surfanja, gledanja serije ili dopkanja!

No, ovaj video donosi još puno toga – jer devet i pol minuta s Mihom donosi puno zdrave zabave – ovo ne smiješ propustiti!


Mi bismo dodali da nas skoro jednako nervira kada nas starci požuruju na ručak, kada iz dana u dan slušamo pitanje 'kako je bilo u školi?' i rečenicu 'dosta tog mobitela'...

Ima još hrpa toga što nas nervira, a što nervira tebe? Javi nam na Facebook profil Teen385! Zaprati nas na Instagramu, stisni subscribe na našem YouTube kanalu i naravno, čitaj nas na portalu!

Skrati si praznike uz naše medijske sadrže, a slobodno baci oko i na Mihin youtube kanal i skužit ćeš zašto je i ona dio Teen385 ekipe.

Uskoro ti donosimo još toga – od ljubavnih tema, beauty i modnih savjeta, skečeva, savjeta o korištenju društvenih mreža i ostalih techno stvari, prankova, challenga, svakakvih tipizacija učenika, ljudi i svega što te zanima i onoga što ti treba.

Zna se gdje je ekipa!


M.Z.

Pročitajte još:

Greške koje ne bi trebali raditi u vezi - popis stvari koje opako živciraju ljude oko tebe

LOL Najgora moguća ljubavna situacija – jesi li mu ikad napravila ovako nešto?

Trikovi za svjež izgled – kako prekriti podočnjake i dobiti lice iz snova? 

teen miha the trash youtube Teen385

Još vijesti