Slika nije pronađena

Ako jesi, poslušaj razloge zbog kojih Glenn ne voli tjelesni! Da, Glenn Blau, tvoj omiljeni YouTuber i influenser. Objasnit će ti koje su naprosto nepodnošljive situacije u svlačionici... Mi ćemo ih pobrojati samo nekoliko:

1. Sjeti se samo onog totalnog kvarenja outfita i neugodnih pogleda i sveopćeg manjka privatnosti. Uopće ne spominjemo ono što već jesmo – znoj i smrad.

2. Nakon tog vala vrućine i smrada slijedi val hladnoće – onaj prilikom ulaska u veliki, prazan prostor pun zagonetki. Ta dvorana, prepuna mogućnosti lagano te zastraši, kao i sve ono što se događa u njoj.

3. Kao i svaki homo sapiens, počneš se pitati 'čemu sve to?' i 'je li tjelesni zapravo osmišljen kako bi vlada kontrolirala djecu iznimnih fizičkih sposobnosti da ih u budućnosti može koristiti za ratove?'. Možda je – ne znamo odgovor čak ni mi.


No, budući da se sve ne da opisati riječima, baci oko na naš prvi YouTube video s potpisom portala Teen385. Naravno, slobodno zaviri i na Glennov YouTube kanal – on je i dalje ostao na istom mjestu.


S Glennom otvaramo novu stranicu naše knjige, Teen385 povijesti, i s ponosom najavljujemo još brojna iznenađenja. Na našem YouTube kanalu bit će dostupni videi najpoznatijih hrvatskih YouTubera koji će prezentirati sadržaj namijenjen vama – našim vjernim čitateljima!


Bit će svega – beauty i modnih savjeta, skečeva, savjeta o korištenju društvenih mreža i ostalih techno stvari, prankova, challenga, svakakvih tipizacija učenika, ljudi i naravno, ljubavi! Ni prigodne teme neće biti zanemarene. Vjerojatno i sam/sama znaš što ti je činiti – zaprati nas na YouTubeu, na Instagramu, na Facebooku i budi u toku.


Zna se gdje je ekipa!

Prati nas na YouTubeu, > " target="_blank">Instagramu i Facebooku, a našeg Glenna prati na Instagramu, YouTubeu ili Snapchatu: glennblau Collaborations!

Foto: YouTube

M.Z.

Pročitajte još:

Konačno je stigao novi Teen385 – upoznaj novi dizajn i sve novosti koje smo ti pripremili

Postani slavna blogerica ili YouTuberica– 6 trikova koje moraš znati ako želiš uspjeti

Detalji za tvoju sobu - napravi savršen studio za YouTube videe ili svoju malu oazu mira

Kanal glen bau ekipa youtube zabava Teen385