Slika nije pronađena

Koliko puta vam se dogodilo da kasnite na dogovorenu kavu s frendovima? Da, znamo sve, to se i nama dogodilo baš jučer, ali ovaj put imamo predobar izgovor. Pazite što se dogodilo!

Pješačili smo prema dogovorenom mjestu i odjednom ugledali kul plakat. Osim što je cura na plakatu imala prefora boju kose i naočale, za oko nam je zapeo natpis 'NFC'. Pali nam se lampica - pa imamo to na mobitelu, ali čemu služi, nismo nikada koristili!? Uzimamo mobitel, dodirujemo plakat i iznenađenje – pokreće nam se Youtube i učitava novi spot hip-hop senzacije High5.

Nakon početnog iznenađenja zavladalo je oduševljenje. Naravno da smo ga odgledali do kraja i zaboravili na vrijeme. Ali trebamo li reći da se na povratku cijela ekipa opet zaustavila kod istog plakata i masovno vadila mobitele? :P

Kasnije smo doznali da se ovakvi plakati nalaze po cijelom Zagrebu, ali i u drugim dijelovima Hrvatske (Osijek, Split, Rijeka, Karlovac, Pula, Sisak i Slavonski Brod). Što reći nego – revolucija!

Malo smo istraživali pa smo doznali kako su dečki iz High5 bili prilično inovativni kod predstavljanja svoje nove pjesme 'Nema da nema'. Na tajnom koncertu u zagrebačkom kultnom noćnom klubu „Klub“, premijerno su izveli novi singl pred najvjernijim fanovima, a uz pomoć Vipneta putem livestreama pratili su ih fanovi iz cijele Hrvatske i tako prisustvovali prvom live Instagram koncertu! Popularni reperi otišli su korak dalje pa video spot za novi singl, od danas možete pogledati širom Hrvatske – i to direktnim streamanjem s NFC plakata.

Kako to funkcionira? Polijepljeni plakati opremljeni su NFC tehnologijom, tako da fanovi dodirom plakata sa svojim pametnim telefonom koji posjeduje NFC automatski dobivaju pristup ekskluzivnom sadržaju. Kako i oni ostali ne bi bili zakinuti, novi video spot moguće je pogledati i skeniranjem QR koda s pametnih plakata koji su postavljeni na javnim mjestima i Vip centrima u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Karlovcu, Puli, Sisku i Slavonskom Brodu.

Pretpremijeru spota omogućuje Vipnet, lider u inovacijama na telekom tržištu, ujedno i posebno orijentiran prema mladima i njihovim potrebama, koji u sklopu nove ljetne Vipme prepaid kampanje svojim mladim korisnicima poklanja 10 puta više megabajta uz svaku nadoplatu računa, pod motom – Nema da nema megabajta ovo ljeto uz Vipnet.


Sponzorirani članak

vipnet tehnologija nfc