Slika nije pronađena

Nema bacanja Nutelle, cijelu ćemo teglicu uvijek dobro očistiti prije nego ju bacimo u smeće. Nekada to može biti nezgodno jer je teško nožem ili žlicom izvući sve van kada se zalijepi za rubove, ali to je zato što izgleda pogrešno jedemo Nutellu.

Samo će pravi ljubitelji Nutelle razumjeti da se svaka mrvica mora izvući prije nego odlučimo baciti praznu staklenku u smeće. Prefina je da bi se bacala. Ali bude problematično izvući onaj dio koji se zalijepi za rubove staklenke, možeš postrugati nožem, ali to traje i nije najuspješnije. Izgleda da cijelo vrijeme pogrešno vadimo Nutellu iz staklenke. Na Redditu je na stranici Life Pro Tips jedan korisnik, UD_Ramirez, objasnio kako bi to trebali jesti Nutellu ako ne želimo da se i mrvica baci.

Ovaj je hack super koristan, a naučila ga je to njegova djevojka. Nije joj vjerovao, ali onda kada je probao… Umjesto da nožem vadiš Nutellu od bilo gdje iz teglice, trebalo bi ju vaditi uvijek iz sredine. Postoji i razlog zašto. Na rubovima je gušća, a u sredini uvijek najmekša. Na ovaj način će sama s rubova curiti prema dolje i ostavljati teglicu čistom, a ne kao inače, da se uhvati i stvrdne. Nije ni njemu previše jasno kako se i zašto to događa, ali kada je isprobao, stvarno je funkcioniralo. Jedino može biti problematično što Nutella nije jednaka u svim državama, ima drugačije omjere sastojaka i kvalitete pa tako ovo sigurno funkcionira za Nutellu iz SAD-a i Velike Britanije, a bi li i za našu Hrvatsku? Treba isprobati!

Pogledajte još:

Moguće je napraviti Nutella sladoled bez dodatnih aparata – potrebne su samo dvije stvari!

Hladni Nutella napitak koja će se piti ovo ljeto – zaboravi na ledenu kavu i Dalgonu!

Je li ovo san ili stvarnost? Na internetu se pojavila fotka bijele Nutelle i sada ju svi žele probati

nutella jesti nutellu pravilan način

Još vijesti