Slika nije pronađena

Tko nije spretan u kuhanju i ne uživa u izradi slastica uvijek se može snaći i kada mu  se jede nešto fino ili tražiti mamu da spremi ili naručiti dostavu. Ako naručiš dostavu od ove cure iz Zagreba, garantirano nećeš požaliti.

Studentica Fabiana, porijeklom iz Venezuele, u Zagreb je došla prije godinu i pol. Trenutno na Croaticumu na Filozofskom fakultetu studira hrvatski jezik, a osim uha za jezik, ima i spretne ruke u kojima nastaju fantastične slatke delicije od kojih rastu zazubice, piše portal Mojfaks.dnevnik.hr.

Fabiana je još kao 14-godišnjakinja u školi prodavala brownieje, a 2014. godine odlučila je praviti vlastite čoko-bombe punjene Nutellom. Pokrenula je Instagram stranicu @delibrowns, a njen posao se polako razvijao - svoje kolače izrađivala je za nekoliko kafića u Venezueli.  Nakon toga, seli se u Čile, gdje nastavlja očaravati svojim čoko-slasticama.

'Otkako samo došla u Zagreb pokušavala sam pronaći posao, jer sam uvijek bila ekonomski nezavisna i pomagala svojoj obitelji u Venezueli. Zbog pandemije koronavirusa, pronalazak posla je otežan, bila sam nezaposlena mjesecima. Zbog toga sam odlučila investirati ušteđevinu u pećnicu, mikser i potrebne materijale kako bih ponovo pokrenula svoj start-up Linolada/Nutella bombe (brownieje ispunjene Nutellom ili Linoladom i s puno ljubavi)', govori Fabiana za portal Mojfaks.dnevnik.hr.

Tako su studenti u domu na 'Šari', dobili priliku da u vrijeme završnih ispita, svoj mozak i trbuhe nahrane čoko-bombicama u izradi njihove kolegice i sustanarke. Kako nam govori, narudžbe prima dan prije, a cijena za jednu bombu iznosi 30 kuna. Danas je drugi dan, nakon što je započela s narudžbama u domu, a skoro 20 studenata naručilo je ove slatke bombe.  

Fabiana se nalazi u prvom paviljonu studentskog doma 'Dr. Ante Starčević', a čoko-bombe možete škicnuti na njenom Instagram profilu. 'Mislim da svi prolazimo kroz teška vremena, ali malo slatkog može popraviti dan', poručuje Fabiana.

Izvor

Pogledajte još:

Od Nutelle preko Zare do Samsunga: Popularna imena brendova koja svi izgovaramo krivo!

Je li ovo san ili stvarnost? Na internetu se pojavila fotka bijele Nutelle i sada ju svi žele probati

[Nutella, Twitter, LOL] To su samo neka od najluđih imena koja su roditelji htjeli dati svojoj djeci! Ima ih još...

Zagreb slastice od nutelle studentica nutella čokoladni desert

Još vijesti