Slika nije pronađena

Izgleda jako dobro, osvježit će te, zasladiti, a i nije teško napraviti. Nutella napitak će biti hit, a ova verzija je najlaganija ikada koju neće moći zeznuti čak ni oni koji se u kuhinji ne snalaze uopće.

TikTok je pravo mjesto za pronaći nove i drugačije načine kako napraviti nešto čime ćeš sve oduševiti, a ne snalaziš se u kuhinji. Za ljubitelje čokolade i Nutelle, ovaj će napitak biti ostvarenje snova. Umjesto hladnog Nescaffea ili ledene kave, možeš jako lako napraviti svoj hladni Nutella napitak. Ovo je bez kave, ali ako ti treba kofeina, možeš u miks ubaciti i koju žlicu instant ledene kave. Recept je na TikToku objavila korisnica @chahrazadscuisine i ukratko objasnila kako ga napraviti.

@chahrazadscuisine

Nutella Whipped Drink! Be gentle with your comments please #nutella #recipe #fyp #foryou #foodie #learnontiktok

Coffee for Your Head - Vinyll

Zapravo, dvije najosnovnije stvari koje ti trebaju su Nutella i vrhnje za šlag. To dvoje trebaš kratko izmiksati da dobiješ fluffy smjesu. U šalicu ubaci leda, stavi ove smjese, napuni ostatak mlijekom, dodaj čokoladne dekoracije (ili kavu ako želiš), promiješaj i to je to. Možeš ukrasiti čašu da sve skupa izgleda još bolje. Napitak će ti imati fini Nutella okus i bit će ledeno hladan – zvuči kao idealna kombinacija! Umjesto Nutelle možeš koristiti i Lino Ladu ako ti je to draži namaz ili koji god drugi najviše voliš. Za napraviti ovo piće treba ti svega par minuta, samo pripremi sve sastojke i kockice leda.

Pogledajte još:

Što biraš: Kava ili čaj? Evo koje sve zanimljivosti o tvojoj osobnosti otkriva izbor pića

Dobivamo li jednaku količinu pića u McDonald'su bez obzira koju veličinu naručili? Zaposlenik je pokazao...

Vitaminska voda je piće koje morate probati – 5 recepata za osvježavajuću vodu s okusom voća

piće nutella ljetno piće tiktok

Još vijesti