Slika nije pronađena

Fanovi serije filmova Harry Pottera će biti oduševljeni kada saznaju da sada mogu odsjesti u rodnoj kući Harryja Pottera! Preko stranice Airbnb moguće je rezervirati smještaj za odmor, odnosno rodnu kuću Harrya Pottera u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kuća je uređena zaista odlično i autohtono kao i ostatak susjedstva u kojem se ovaj smještaj nalazi!

Svi obožavatelji Harry Pottera će biti oduševljeni kada saznaju da sada svoj odmor mogu provesti u njegovoj rodnoj kući. Tu kuću je moguće rezervirati preko poznate stranice Airbnb, a ona se nalazi u Ujedinjenom Kraljevstvu. Žena koja ju iznajmljuje ima odlične recenzije za ovaj smještaj, tako da je ocjena smještaja 5.0 na temelju 25 recenzija – bez ikakvih zamjerki! Smještaj je namijenjen za dvije osobe, ima jednu sobu, jedan krevet i jednu privatnu kupaonicu.


Screenshot/ Instagram-lizcage

Screenshot/ Instagram-bso.gorup

Screenshot/ Instagram - bso.group


No, kuća je kompletno uređena u stilu Harryja Pottera, a nalazi se i u selu koje je poznato kao jedno od najboljih britanskih srednjovjekovnih sela, tako da se dobije puni doživljaj ovog smještaja. Kuća naziva 'De Vere' je izgrađena još u 15. stoljeću, a izgradila ju je obitelj De Vere. Harry Potter je u toj kući živio sa svojim pravim roditeljima Lily i Jamesom, prije one kobne noći gdje su se suočili s 'znate već kime'.

Cijena smještaja je otprilike od 2 500 do nešto više od 3000 kuna za minimalno dvije noći koje su uvjet da se smještaj može rezervirati, a cijena još ovisi i o razdoblju kada se želi rezervirati. Cijena je malo visoka i ne može si svatko to priuštiti, no oni pravi obožavatelji Harryja Pottera su već doživjeli svoje iskustvo u ovom smještaju tako da su i zbog toga ostavili samo pozitivne recenzije na Airbnb-u.

Pogledajte još:

U Harry Potter filmovima smo skoro u glavnim ulogama gledali neke skroz druge glumce! Evo koje

Skrivena poruka: Nitko nije skužio što je zapravo Snape rekao Harryju Potteru kada su se prvi put upoznali!

Harry Potter je odrastao i postao zavodnik: TikToker koji izgleda identično kao ovaj lik osvaja fanove

harry potter film Rodna kuća

Još vijesti