Slika nije pronađena

Nova grupa pod nazivom Uživo iz balkanskih škola, možda i nije toliko kontroverzna kao prethodna, ali jednako je šokantna u nekim scenama nasilja koje prikazuje, a koje su se odvijale u školama, ponekad čak i za vrijeme nastave.

Učenici Strukovne škole u Vukovaru objavili su fotografiju profesorice kako sjedi pred pločom potpuno ograđena stolovima uz komentar Jeb***, bila je zločesta, HAHAHA.

Učenici iz Poljoprivredne škole iz Slavonskog Broda pokušali su napraviti selfie kompjuterskim monitorom (svaka im čast na kreativnosti), a dvojica učenika iz Selske gimnazije učvrstili su stolce za zid pa se jedan popeo i fotografirao kako leži na njima.

Učenici iz Srednje strukovne škole iz Širokog Brijega fotografirali su se u učionici s plinskom maskom na glavi i mačetom u ruci. Objavljene su i fotografije učenika koji spavaju na nastavi, zlostavljaju profesore i uništavaju inventar.

Iako postoji tek tjedan dana, grupa je sakupila preko 23 tisuće članova, a fotografije objavljuju srednjoškolci većinom iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, te Crne Gore.

Pogledajte!

L.B./foto: Facebook/Uživo iz balkalnskih škola.

facebook Uživo iz balkanskih škola

Još vijesti