Slika nije pronađena

Nakon 'condom-snorting challengea', pojavio se još jedan jednako opasan viralni trend – 'dezodorans izazov' koji uzrokuje ozbiljne ozebline.

Izazov se sastoji od toga da osoba mlaz dezodoransa u spreju iz blizine usmjeri na kožu i šprica po jednom mjestu do kad god može izdržati. Zvuči zabavno? Hajde, please, razmislite još jednom...


Jamie Prescott iz Bristola u Velikoj Britaniji je na Facebooku podijelila fotke na kojima se vidi kakve je ozebline zadobila njena desetogodišnja kći Ellie nakon što su ju prijatelji špricali dezodoransom po podlaktici.


Čak i nakon tri tjedna od incidenta, nije sigurno hoće li se koža desetogodišnjakinje uspjeti oporaviti od ozeblina drugog stupnja, a posljedica bi moglo biti presađivanje kože. Djevojčica Ellie je za Fox News rekla da ju je špricanje dezodoransa po jednom mjestu na koži stvarno boljelo, a sada joj iz rane teče žuta tekućina.

I nije ona jedina koja se stradala zbog gluposti – 'dezodorans izazov' se širi internetom brzinom munje dok, u isto vrijeme, zabrinuti roditelji i mediji upozoravanju na njegovu štetnost. 'Na isti izazov je prije godinu dana pristala i moja frendica koja sada ima samo ožiljak, ali nije ju boljelo kao mene. Kada ekipi pokažem svoju ranu, oni zavrnu svoje rukave i pokazuju meni kako je njima ispalo', rekla je Ellie.

Kako izgleda u praksi pogledajte u videu ispod, ali, molimo vas, ovo nemojte raditi zbog klikova, lajkova, komentara, subscribera ili bilo čega drugoga! To boli!


Foto: YouTube/Facebook/Profimedia/Shutterstock

M.Z.


Provjeri još...

FUJ Opasan novi challenge na YouTubeu uključuje kondome – ovo nemojte pokušavati!

OMG Jedna od naših omiljenih aktivnosti je opasnija nego što mislili – slušalice izbaci iz svoje rutine!

Uznemirujuće fotografije: tragične posljedice suludog trenda #KylieJennerChallenge

izazov opasno novo Dezodorans Viralno

Još vijesti