Slika nije pronađena

Sve je krenulo na novoj društvenoj mreži TikTok, a nije trebalo dugo da se mladi (ali i oni stariji) navuku i pridruže ovom novom plesnom trendu.

U zadnje vrijeme iskaču trend za trendom, a ovaj koji je sada osvojio društvene mreže je svakako najzabavniji. Radi se o novom plesnom pokretu koji SVI pokušavaju naučiti izvesti. Kada gledaš druge kako ga rade izgleda malo komplicirano, ali jako zabavno. Pogotovo zato što se izvodi s još dvoje prijatelja. Iako ga to čini zabavnijim, istovremeno ga čini i kompleksnijim jer se svi troje trebate uskladiti.

Flossanje je OUT, Triangle dance je IN.Kada sakupiš ekipu od troje ljudi i napravite krug, slijedi onaj najteži dio – uvježbavanje koreografije tj koordinacija. Svaka osoba treba skočiti u pravu stranu u isto vrijeme. Skok u jednu stranu, na sredinu pa na drugu stranu – i tako u krug, a svaka osoba treba krenuti s jednom od strana i držati se redoslijeda. Zvuči komplicirano - i je komplicirano. Pripremite se na međusobno udaranje koljenima i koju masnicu dok se ne usavršite.Ovaj trend se brzo pretvorio u internet senzaciju. Sve je krenulo kada je video ovog plesnog pokreta u veljači ove godine na društvenoj mreži TikTok objavio korisnik pod imenom Matthew Jones.


On je to nazvao 'Milkshake Challenge' i u samo 12 sati video je imao više od 8 milijuna pogleda. Uskoro su se svi htjeli i sami okušati u ovom zanimljivom plesu sa svojim frendovima i video zapisi su počeli osvajati i druge društvene mreže, od Instagrama, preko Twittera do YouTubea.Rijetko kome je uspjelo iz prve, ali nakon već nekoliko pokušaja moguće je pohvatati korake. Pozovi frendove, stanite u krug, primite se za ramena, dogovorite tko kreće u koju stranu i neka skakutanje počne!

Foto: YouTube printscreen/ TikTok/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Pojavio se novi viralni izazov u kojem sudjeluju vlasnici Vans tenisica i pokušavaju razriješiti misterij!

Zašto pobogu? Najnoviji izazov nije toliko opasan koliko je odvratan [VIDEO]

Konačno pametan YouTube challenge – izazovi nekog i provjeri vjeruješ li pretpostavkama

izazov plesni challenge Ples triangle dance novo Viralno društvene mreže

Još vijesti