Slika nije pronađena

Teško je pronaći savršeni kut za slikanje, ali celebrity curke uvijek imaju nekoliko poza u rukavu pomoću kojih izgledaju savršeno!

Sigurno si primijetila i ti da se u posljednje vrijeme cure sve češće i češće slikaju upravo ovako:


Tako je, izgleda kao da ih jako boli glava pa se zato hvataju za nju. Ne brini, tvojim omiljenim curama nije ništa, već se samo slikaju kako bi ispale što ljepše!

Prvi se put ovako slikala Kylie Jenner, kada je pozirala za naslovnicu magazina 'Love'. Nakon nje, i sestre Hadid, ali i ostatak njezine obitelji, je usvojio ovu pozu. Naravno, nije dugo trebalo da poza dobije svoje ime. Neočekivano, zove se #MigrainePose....

Sada kratko objašnjenje zašto nam ta poza pomaže da izgledamo bolje nego inače! Kada strateški prisloniš ruku na glavu, iako izgleda da si trljaš sljepoočnice, ustvari si povlačiš lice unazad kako bi ti jagodice više iskočile, nestale sve bore i obrve poprimile blagi izraz dosade.

Radi se o kratkotrajnom 'face liftu-u', zbog kojeg gotovo da izgledaš ljuta. Ljuta, ali i dalje prezgodna!Iako su celebrity cure proslavile ovu pozu, ona je tu već godinama, pa puno profesionalnih fotografa tjera svoje modele da upravo na ovaj način poziraju kada ih slikaju.

I da, jesmo li spomenuli da se radi o savršenoj pozi kada želiš svima pokazati svoju novu manikuru? O da, i više nego odlično!

Čini li nam se samo ili ti to već isprobavaš pozu i pripremaš mobitel za selfie? I mislili smo...


Foto: Instagram

A.Š.

Pročitaj još:

Najbolje fotke za Instagram u badiću – donosimo vam enciklopediju svih IN poza za ljetni photoshooting

Četiri vrste Instagram profila – saznaj kakav dojam ima ekipa o tebi na temelju feeda

SAY WHAT Kylie je upravo izbrisala tonu fotki s Instagrama, fanovi zatečeni

fotke migraine pose Kylie Jenner instagram

Još vijesti