razlika u visini

Pa što onda ako nisi visoka 180 centimetara kao model? Nije loše biti nizak, ima i to svojih prednosti. Pogotovo se nemaš razloga bojati da zbog visine nećeš moći pronaći dečka. Ispada da dečki čak i preferiraju niske cure.

Visina je mnogim curama trn u oku. Kada odrasteš vidjet ćeš da nisi imala razloga zabrinjavati se toliko oko svoje visine jer si zapravo i baš ovako totalno super. Možda ne možeš dosegnuti najvišu policu u dućanu, ali pa što onda? Barem imaš izgovor zatražiti onog slatkog studenta koji tamo radi da ti pomogne. Treba se znati snaći i iskoristiti svoje adute. Jer to što si niska definitivno može biti tvoj adut. Ako si pomislila da zato nećeš biti privlačna dečkima, dopusti da te uvjerimo u suprotno. Dečki OBOŽAVAJU niske cure – i to posebno zbog ovih 9 razloga.

1.Zato što si ti niska, on će izgledati još više

Jednako kako i cure žele izgledati što više, to isto žele i dečki. I čini se da je njima visina još malo bolnija točka, a ne mogu niti 'varati' kao cure i obuti štikle ili cipele na platformu. Nesigurni su oko svoje visine, a kada imaju nisku curu, onda će se to promijeniti i osjećat će se kao da su još i viši. Samo zato što si ti tako niska.

2.Lakše mu je maziti se s tobom

Kada se zagrlite, glava će ti biti taman na njegovim prsima i nema neugodnog namještanja i zapinjanja jedno za drugo. Može te više stisnuti k sebi i skroz te omotati svojim tijelom.

3.Može te bez problema nositi kad god to zatreba

Bit će mu sitnica dignuti te i nositi. Bilo da si zaspala dok ste gledali film i hoće te pomaknuti da se može ustati ili si se napila u izlasku i treba te iznesti iz kluba. Čak i kada ga naživciraš jer negdje hoćeš ići, a on ne želi tamo, samo te digne bez pol' muke i prenese. Bit će ti tada toliko sladak da se niti nećeš moći naljutiti.

4.Osjeća se uz tebe korisno jer ti pomaže dosegnuti ono do čega ti ne možeš

Dečki vole osjećati da su korisni i da ti mogu pomoći. Zato ga nekada trebaš pustiti da pokaže koliko je muško i da ti otvori sok ili da ti dosegne nešto što je previsoko za tebe. Odmah će biti sretniji i zadovoljniji sam sobom.

5.Ima više mjesta na kauču ili krevetu kada gledate film

Zauzmeš toliko malo mjesta da možete zajedno sjediti i na jednoj fotelji. Ili kada uzmete ljubavno sjedalo u Cinestaru. Nema guranja.

6.Lako mu je sakriti tvoje poklone

Kada ti nešto kupi unaprijed, a zna da ćeš doći kod njega, ne mora se puno mučiti oko toga gdje sakriti poklone da ih slučajno ne bi pronašla – stavi ih na ormar i 100% je siguran da su dobro skriveni.

7.Niskim curama je lakše prići jer izgledaju pristupačnije

Iz nekog razloga, visoke cure, čak i ako nisu više od njih, dečkima svejedno izgledaju opasno i arogantno. S druge strane, niske cure izgledaju simpatičnije i kao da su prijateljski raspoložene. Čine se pristupačnije i zato će radije prići njima.

8.Ne mora se brinuti da ćeš biti viša od njega kada staviš štikle

Dosta dečki voli djevojke u štiklama, ali problem je kada je djevojka viša od njega u ovakvoj obući, onda im to više baš i nije toliko drago. S niskim curama nema straha da će biti više ako obuju štikle, najgora opcija je da budete tada otprilike podjednake visine, a to isto nije tako loše.

9.Možeš dosegnuti stvari koje padnu u neki uski prostor i uvući se gdje god treba

Kada padne daljinski iza kauča ili kada je gužva u autu, ti si tu glavna koja može pomoći. Nije loše imati nisku curu u takvim situacijama.

Pogledajte još:

Najčešće greške koje rade niske cure kod odabira odjeće – izbjegni ih tako da ti svaki outfit izgleda bolje

Modni savjeti za niske cure: Ovih 6 stvari uvijek trebaš imati na umu pri slaganju odjevnih kombinacija

Može li visina biti presudna za uspjeh tvoje veze? Ovo je idealna razlika u visini cure i dečka

veza niske cure dečko super biti niska visina

Još vijesti