Tom Holland i Zendaya

Većina će cura tražiti i gledati visoke dečke, a one niske previdjeti. Što baš i nije fer, ako se pita dečke, ali mnogima je visina itekako bitna. Imati dečka koji je niži od tebe nije najgora stvar na svijetu. Možda nećeš baš moći nositi štikle non stop, ali štikle su ionako neudobne.

Ne bi trebala otkantati dečka samo zato što je niži od tebe. Svi žele biti visoki, ali nekima geni ipak nisu izašli u susret po tom pitanju. Pa ipak, visina ne znači baš ništa. Netko može biti super osoba i odličan dečko, ali je 5 centimetara niži od tebe i zbog toga mu nećeš dati šansu. Možeš tako propustiti nekoga s kim bi bila jako sretna! Visina nije nešto oko čega bi trebali raditi toliku frku, pogledaj samo Zendayju i Toma Hollanda! Biti u vezi s dečkom koji je niži od tebe donosi i neke situacije koje drugi parovi nemaju. Niti jedna od ovih nije razlog da niskim dečkima ne daješ šanse, ali neke ti možda neće biti najugodnije.

1.Nošenje štikli nije uvijek opcija
Da, možeš ih nositi, ali ima dosta onih dečki koji ne žele da cura bude viša od njih, a štikle će to samo naglasiti. Iako mu se sviđaš u štiklama i voli kada ih nosiš, izbjegavat ćeš ih, pogotovo one jako visoke.

2.Cijelo vrijeme imaš u glavi da vas svi zbog toga gledaju
Iako to vjerojatno nije istina, ali u tvojoj glavi se tako čini. Kao da vas svi uvijek gledaju i sigurno se pitaju što radiš s njim. Većinu ljudi to zapravo uopće nije briga i ne doživljavaju vas na taj način, ali svejedno ćeš često imati ovakve misli.

3.Moraš ljudima non stop objašnjavati zašto si s njim
Svi smo puni predrasuda i kada vidimo par gdje je cura viša od dečka, bit će nam to malo neobično. Kada imaš niskog dečka, osjećat ćeš te predrasude i imat ćeš osjećaj da moraš svima objašnjavati zašto si s njim i koliko je on super.

4.Kada se fotkate skupa, morate razmisliti kako pozirati
Kako da stanete ili sjednete, a da se na fotki ne vidi razlika u visini, ali da i dalje fotka izgleda prirodno i kao da se niste za nju puno namještali. Izazov!

5.Svi koji vas po prvi put upoznaju se čude razlici u visini kao da je to svjetsko čudo
Svaka nova osoba koja vas upozna imat će potrebu ovo naglasiti, kao da je to nešto što sami niste primijetili. S vremenom može postati iritantno, ali i dalje će se događati, i to redovito.

Dečki Hrvatski grad je rekorder po visini srednjoškolaca – proglašeni su najvišima na svijetu!

6.Nekada uhvatiš samu sebe kako razmišljaš koliko bi bilo lakše da je viši
Iako znaš da to nije fer i da nije to neka stvar koju može promijeniti, i dalje ti se to nekada mota po glavi i ne možeš si pomoći, a onda se počneš osjećati krivo jer o tome razmišljaš. Iako znaš da visina ne znači ništa i da zbog toga nije ništa manje super, i dalje ti je to u glavi.

7.Počneš sve više hodati pogrbljena
Niti ne primijetiš da sve manje hodaš ravno i da ti se držanje iskrivljuje. Zbog razlike u visini ćeš automatski početi hodati pogrbljenije da ne izgledaš toliko visoko.

8.Zezat će ga drugi zbog toga
Neće to biti zlonamjerno, ali svejedno može utjecati na njegovo samopouzdanje. Zato si ti tu da mu vratiš samopouzdanje!

9.Ti ćeš njemu morati pomoći dohvatiti nešto s više police, a ne on tebi
Malo će te okrenuti uloge, ali što sada? Ionako više nismo u srednjem vijeku, nema ništa loše u tome da ti njemu dodaš šalicu s najviše police, a ne on tebi.

10.Postat ćeš nesigurna oko svoje visine
Kao da već nemaš dosta nesigurnosti, pojavit će se još jedna koja će te redovito mučiti.

11.Njega to zabrinjava više nego sve druge
Bilo bi glupo da vas razdvoji neka sitnica kao što je visina. Imaj na umu da je to nešto što njega možda zabrinjava i da bi mu tu i tamo trebala dati do znanja da ti to ne smeta i da to nije ništa strašno.

Outfit Jesenski trendovi koji su idealni za niske cure – 7 komada obuće i odjeće koji laskaju tvojoj visini

visina veza dečko niski dečko niži od tebe situacije što te čeka problemi

Još vijesti