Slika nije pronađena

Dobro znamo koje to stvari društvo smatra totalno ogavnima, a koliko se god trudili to negirati – apsolutno svi ih činimo i to stalno.

Kaže se da postoji dvije vrste ljudi – oni koji piške tijekom tuširanja i oni koji lažu da to ne rade, što uopće nije daleko od istine. Nekih navika se teško riješiti, a često su neke od njih skroz odvratne, poput grickanja noktiju ili istiskivanja prištića.

Ne treba te biti sram jer ih svi činimo, a radi se o ovim odvratnim stvarima:

Kopanje nosa (nekad to svi moramo napraviti i to vrlo brzo da nas nitko ne vidi, a uglavnom nas netko ipak spazi #neugodnjak)Grickanje noktiju (dok ih neki `ovisnički` grickaju drugi to rade iz čiste dosade i navike)Istiskujemo prištiće (skroz odvratno, ali to volimo)`Chillamo` predugo na wc školjci (prokleti mobiteli!)Piškimo u tušu (da, da, svi to rade!)


Piškimo u bazenu (nažalost, većina to radi)Namjerno glasnije podrigujemo (nema ništa loše u podrigivanju)


Iščeprkamo hranu iz zubi pa ju pojedemo (a što drugo treba napraviti s tim?!)Ližemo prste (glad je glad)Jedemo rukama (a kako bi se ćevapi u lepinji s lukom trebali jesti?)Pokupimo ostatke čipsa koji su pali na nas i jedemo ga (sasvim normalno)Koristimo prljavu šalicu jer nam se ne da oprati suđe (lijenost je smrtni grijeh)Jedemo hranu s poda ako je prošlo pet sekundi (btw, pravilo `pet sekundi` ne vrijedi)Izvor: gurl

I.P.

Pročitajte još:

Odvratne stvari koje najbolje prijateljice zajedno rade

Od hrane do higijene: odvratne stvari koje rade dečki

Odvratne stvari koje svi radimo u kupaonici

svi radimo odvratne stvari odvratne

Još vijesti