Slika nije pronađena

Gotovo je svaka djevojka doživjela da normalno priča s nekim momkom, sve se čini u redu, a kada on odjednom ispali nešto gnjusno, `creepy` i puno seksualnih konotacija.

Ako to još niste doživjele, moramo vas razočarati i reći: čut ćete barem jednom. Radi se o stvarima koje nikako nisu primjerene za razgovor, ali neki dečki ih se usude izreći smatrajući da je to skroz normalno.

Ovo je ujedno članak i za dečke kako im uopće ne bi palo napamet tako razgovarati, a o ovim odvratnim stvarima govorimo jer su ih cure doživjele:

Razgovarala sam s jednim dečkom šest mjeseci prije nego što smo spavali zajedno. Kada smo se sljedeći put družili rekao mi je kako će druženje morati skratiti jer se ide naći s curom koja mu je rekla da joj se on sviđa. Prije nego je otišao rekao mi je prvo slovo njenog imena i pokušao me nagovoriti da pogodim o kome se radi. - djevojka, 21 godinu

Štedjela sam cijelu godinu kako bih mogla otputovati k njemu i upoznati njegove roditelje. Kada sam sjela u bus mi je poslao sms u kojem je pisalo: `Možemo li biti samo prijatelji?`

- djevojka 22 godine


Zabrijala sam s jednim likom i kasnije saznala da on brije s mojom BFF. Kada sam ga pitala što se događa on me uvjeravao da nismo zabrijali. Što? - djevojka 17


Ima jedan dečko u razredu kojeg ne mogu podnijeti kao ni on mene, ali moram sjediti s njim pod jednim satom. Jedno jutro sam došla u razred i pozdravila ga s `bok`, a on mi je rekao: `Mislim da bi me trebala pozdravljati s dobro jutro prinče`. Valjda je zabrijao da je viši sloj.

– djevojka 18


Prošle godine sam se razboljela i morala sam piti antibiotike od kojih sam dobila groznu alergiju i crvenilo svuda po licu. Vrhunac je bio kada mi je jedan slatki dečko sa Snapchata napisao: `Mislim da je taj osip zeznuo tvoje sise. Pošalji mi fotku da provjerim`.

- djevojka 17


Kada sam se jednom dečku otvorila o seksualnom napadu koji sam doživjela on je rekao: `Zašto uvijek moram naletjeti na takve cure?`.

- djevojka 19Jedan dečko mi se javio na Facebooku i napisao mi u inbox: `Ti bi bila jako zgodna ženska kada bi smršavjela. Pogledaj na Googleu ili na YouTubeu tutorijale kako to učiniti, a ovo što sam rekao će te sigurno učiniti nesigurnom, ali to je moje dobro djelo za danas. Šaljem ti mir i ljubav, nisam te htio posramiti nego samo pomoći`.

- djevojka 20 godina


Na jednom tulumu mi je neki dečko rekao da nisam toliko visoka da bi mi se nabacivao. To je kao trebalo zvučati kao kompliment, ali nije.
- djevojka 16 godinaBrijala sam s jednim tipom jedno vrijeme, a bili smo u istom učeničkom domu. Jednom sam naletjela na njega na hodniku, a on je kasnije mojoj prijateljici poslao sms: `Mislim da me Josipa prati, neću je više zavlačiti`.

- djevojka 17Tri godine sam povremeno brijala s jednim dečkom da bi mi on na kraju rekao da gleda na mene kao na sestru.

- djevojka 19
Izvor: seventeen

I.P.

Pročitajte još:

`Trebaš se više šminkati`: ružne stvari koje se ne bi trebale govoriti djevojkama

Najgluplje stvari koje djevojke govore drugim curama

`Cure tračaju, dečki ne` - stereotipi o spolovima koji su totalna laž

Dečki odvratne stvari curama

Još vijesti