Slika nije pronađena
Češkanje međunožja, tračanje, nošenje prljavih gaća ili nepranje ruku nakon korištenja wc-a? Ovo su samo neke od mnogih odvratnih stvari koje rade baš svi dečki.

Već smo ranije pisali o groznim stvarima koje rade dečki, a nikad nam to ne bi priznali. Osim stvari koje smo već nabrojali, ima još odvratnih situacija u kojima će se svi dečki sigurno pronaći jer su ih svi oni barem jednom doživjeli.

1. Nose prljave gaće nekoliko dana zaredom
Naravno da ima iznimki, ali smo sigurno da se svakom dečku ovo dobilo barem jednom. Ili nisu imali priliku promijeniti gaće i obući čiste ili im se možda samo nije dalo, svaki dečko je ponekad hodao u prljavim gaćama.

via GIPHY


2. Tračaju
Iako se misli da su cure te koje najviše tračaju, ni dečki nisu totalna nevinašca. I oni ponekad u muškom društvu znaju prokomentirati kako se neki njihov frend obukao ili kakvog je to novog dečka našla bivša od jednog dečka u ekipi. Osim toga, dečki vole sudjelovati u tračevima, iako će možda reći da to nije istina.

3. Češkaju međunožje kad misle da ih nitko ne vidi
Ne znamo u čemu je fora, ali svaki dečko ima potrebu češkati međunožje. Dobra stvar je ta što se to barem trude sakriti i izbjegavaju bilo kakvo češkanje pred nama curama.

via GIPHY


4. Režu nokte i onda ne počiste za sobom
Umjesto da počiste za sobom, oni odrezane nokte samo ostave na podu ili u kadi. Možda zaboravljaju, a možda im je totalno svejedno.

5. Ne peru zube svaki dan
Neki dečki nemaju naviku toliko brinuti o higijeni kao cure. Može proći i cijeli dan, a da oni, recimo ne operu zube. Fuuuuuuuuuuuuj!

via GIPHY


6. Kopaju nos
Dečki imaju tu odvratnu naviku da kopaju, i to ne samo kad su sami. Često to rade i u društvu jer se takvo ponašanje njima čini totalno normalnim.

7. Koriste ručnik za brisanje i po tjedan dana
Umjesto da ga mijenjaju svakih nekoliko dana, dečki ponekad jedan ručnik za brisanje koriste i preko tjedan dana. Ne moramo ni govoriti da se na ručniku (pogotovo vlažnom) skupljaju bakterije koje mogu biti prenosnici mnogih bolesti. Bljak.

via GIPHY


8. Ostavljaju dlačice nakon brijanja u umivaoniku
Umjesto da lijepo počiste i operu umivaonik za sobom nakon brijanja, oni sve dlake i ostatak pjene za brijanje ostave bez imalo beda.

9. Ne suzdržavaju se od puštanja vjetrova
I dok se drugi donekle suzdržavaju od puštanja vjertova i isto obavljaju u samoći svoje sobe, ima i onih dečkiju kojima ne predstavlja nikakav problem prdnuti u društvu. Da stvar bude još gora, njima je to jako smiješno.

via GIPHY


10. Ne peru ruke nakon wc-a
Hmmm... Većina dečkiju ne opere ruke svaki put nakon korištenja wc-a, a to znači puno, PUNO bakterija!!!

11. Pričaju punim ustima i usput im hrana leti na sve strane
Ne samo da je pričanje punim ustima usred jela totalno nepristojno, nije baš ni lijepo kad vidiš ostatke hrane koji lete po cijeloj sobi. Nažalost, dečki imaju naviku pričanja punim ustima.

via GIPHY


12. Brišu nos rukavom
Umjesto da koriste papirnatu maramicu kao svaka druga normalna osoba, neki dečki nos radije brišu rukavom i uopće im nije bed zbog toga.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Otkrivamo muški mozak – evo što dečki stvarno misle kad se cura rasplače pred njima

OMG Osam prečudnih stvari koje dečki vole na curama

Ono kad cura uleti – dečki su nam otkrili s kakvom spikom im prilaze cure i s kakvim ishodom

Dečki zanimljivosti odvratne stvari

Još vijesti