Slika nije pronađena

Iznenađeni tata, koji je želio ostati anoniman, poslao je u redakciju Vijesti.rtl.hr fotografiju nota koje je njegov sin dobio u školi, kao i zanimljiv komentar. Očito je vidno zabezeknut stanjem i gradivom koje se uči u školi, a moramo priznati da bismo i mi bili na njegovom mjestu.Njegov sin, kao i ostatak trećeg razreda glazbene škole pjeva o LIDL-u! Točnije, stihovi idu ovako: 'Mama i tata, braco i seka, cijela obitelj radosno čeka! Broje se dani do onog sata kad će nam LIDL otvoriti vrata. I nije važno jesi mlad ili star! Šoping u LIDLU prava je stvar! Lidlovi centri prava su meta, povoljne cijene i kvaliteta. Nema dileme, siguran budi, najbolju kupnju Lidl nudi! I nije važno jesi li mlad il star! Šoping u LIDLU prava je stvar!'

Naravno, čovjek se, sasvim opravdano pita tko je tu lud – svoj humorističan komentar dao je istom izvoru. 'Kad smo mi bili u školi pjevali smo 'Miš mi je polje popasel', a ne o trgovačkim lancima. Tko je tu lud? Da nije oko 100 ljudi vidjelo ovo i reklo da to nije normalno, ja se ne bi obratio medijima. Je li ovo reklama, manipulacija dječjim mozgovima ili nešto treće, nemam pojma', napisao je.

via GIPHY


Na svu sreću, mi znamo što je to – krajnje bizarna situacija, apsolutno neprimjerena za školsko okruženje. Takvom sadržaju uopće nije mjesto u školi jer je ovo izravno reklamiranje!

Ako se nešto slično i vama dogodilo, slobodno nam pošaljite svoju priču na službeni e-mail info@teen385.com. Rado ćemo ju podijeliti s javnosti!

Foto: Profimedia/Anonimni čitatelj portala Vijesti.rtl.hr/Giphy

M.Z.


Provjeri još...

Preeedobro! Svi žele imati ovog nastavnika – učenicima za vikend zadao zadaću iz snova

Cool baka kao inspiracija za učenje – ako može ona, možeš i ti!

Učenik crta prefora portrete – njegovog humora se ne možemo nagledati, a može nacrtati i tebe!

reklama lidl nevjerojatno glazbena škola

Još vijesti