Lindsay Lohan

Dovoljna je jedna reklama da bi se rodio neki trend. Lindsay Lohan se ove zime vratila na velika vrata filmskom ulogom u božićnoj romantičnoj komediji, a odmah nakon toga gledamo ju i u reklami za Pepsi.

Božićne su reklame stigle, a jedna je posebno zapela za oko. Pepsi je ove godine za blagdansku reklamu angažirao Lindsay Lohan i osmislio pomalo čudan koncept. Izgleda da je to bila dobra ideja jer to je božićna reklama o kojoj se sada najviše priča. Nije osjećajna ili toliko lijepa da ti idu suze na oči dok ju gledaš, već je pomalo neobična. Točnije, neobičan je napitak koji je fokus reklame. Pilk!

Diorov adventski kalendar Platila adventski kalendar kao suho zlato, a onda je uslijedilo razočarenje: „Je li to neka šala?“

Zapravo se ne radi o ničem novom jer je „Pilk“ poznat već godinama u Aziji. Ipak, sada je zahvatio cijeli svijet. Vjerojatno ti ta riječ ništa ne znači, ali to je naziv koje je dobilo piće koje Lindsay Lohan pije u novoj reklami za Pepsi. Pomiješali su Pepsi i mlijeko – i sada to svi isprobavaju.

Zvuči na prvu čudno, ali zapravo i nije toliko loše. Da, nije primamljivo miješati mlijeko i gazirano piće, ali ako možeš prijeći preko toga i probati bez osude, mogla bi se iznenaditi. Jedna je influencerica isto bila skeptična i ne baš oduševljena, a kada je probala, ostala je ugodno iznenađena.

 

@brookiebarry I don’t know how to feel #pepsiandmilk #milkandpepsi #lindsaylohan #pepsi #milk #fyp #pilk ♬ Funny Song - Cavendish Music

 

Okus može varirati s obzirom na to koji Pepsi koristiš, ali i koje staviš omjere. Hrpetina je ljudi već isprobala, i koliko god kombinacija bila neobična, na kraju se većina iznenadila jer je očekivala da će biti puno lošije.

Najslađe božićne šalice: Pregledali smo ponudu dućana i izdvajamo ti 15 totalno kjut šalica Božićne šalice Grinch šalica iz Pepca Orašar šalica iz Pevexa +12 Chia cups božićne šalice

Lindsay Lohan Pepsi reklama piće pilk zimsko piće trend isprobavanje je li fino

Još vijesti