Lampica za čitanje

Ovo je jedna od onih stvari za koje nisi niti znala da ti treba, ali sada kada ju vidiš, trebat će ti. Za one koji vole čitati, a uz to su i fanovi Harryja Pottera, ovo će biti najbolji izum ikada.

Ukoliko si otkrila čari čitanja i postala si ona osoba koja praktički ne ispušta knjigu iz ruke kada ju jednom krene čitati, onda će ti ova stvarčica iz Lidla biti „game changer“. Neke su knjige jednostavno toliko dobre da ne možemo prestati čitati! Koliko god da je već sati prošlo i koje god da je doba dana. Najbitnije kod čitanja je da ipak čuvaš oči. Kada čitaš, to bi trebalo biti na svjetlu. Ako nema dnevnog svjetla, onda trebaš lampicu. Lidl u ponudi ima jednu koja je totalno slatka i jako praktična jer se zapravo učvrsti za knjigu.

 

@librariae trk u Lidl!! ⚡️#lidl #knjigatok #knjige #booktok #fyp #fypシ #foryou #foryourpage #croatia #viral #booklamp #hedwig ♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] - Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

 

Mala je, neće ti biti teška za držati, a zgodna je jer ju zakačiš na korice knjige pa ti niti ne smeta. Posebna je i jer je u Harry Potter tematici. Ova koju je vlasnica videa pokazala na TikToku ima Hedwigu! Pokazala je i kako izgleda kada je mrak, to jest, koliko svjetla daje i izgleda da daje sasvim dovoljno. Lidl ima kolekciju s Harry Potter stvarima već neko vrijeme, od stvari poput čarapa do šalica i očito lampica! Lampica je posebno slatka – u komentarima su sada svi poludjeli za njom. Nismo niti znali da nam ovo treba!

Harry Potter KVIZ: Harry Potter kviz na kojem će 10/10 imati samo pravi i najveći fanovi!

Mona Lisa Kako bi Mona Lisa izgledala danas? Umjetna inteligencija pokazala modernu verziju i cure nisu sretne

lidl harry potter Čitanje za ljude koji vole čitati dodatak za knjigu lampica za čitanje lampica za na knjigu

Još vijesti