Slika nije pronađena

Imamo neke dobre vijesti za Netflix fanove koji žele gledati svoje najdraže serije i filmove, ali ih i podijeliti s drugima – sad je lakše nego ikad pohvaliti se svime što pratiš.

Netflix, platforma za streaming objavila je 22. siječnja da je sada integrirana s Instagram Storyjima. Integracija znači da iz aplikacije Netflix iOS sada možete podijeliti sadržaj koji gledate u Instagram Storyjima kako bi to podijelili sa svojim followerima. Kada kliknete, recimo, na 'Haunting Hill House', Netflix automatski uploada cover fotku serije na Story, a to izgleda otprilike ovako:Nova tehnička značajka maksimalno pojednostavljuje komentiranje serija poput, primjerice 'Sex Education' ili komentiranje problematičnosti toga što ljude privlači Joe Goldberg iz serije 'YOU'. Tko zna, možda čak otkrijete svoju sljedeću Netflix ljubav pomoću preporuka vaših prijatelja na njihovim Storyjima.


'Uvijek smo u potrazi za načinima kako bi članovima olakšali dijeljenje Netflixovih filmova i serija kojima su opsjednuti i kako bi im pomogli da otkriju nešto novo za gledati', rekao je glasnogovornik Netflixa za Teen Vogue vezano uz novu značajku.

Foto: Freepik/ Netflix

M.S.K.

Pogledajte još:

Loše vijesti za pretplatnike Netflixa – dijeljenje troškova uskoro bi moglo postati prošlost!

KVIZ: Koja si heroina iz Netflixovog filma ili serije?

HOROSKOP Po jedna serija za svaki znak – je li upravo ta tvoja omiljena?

story komentiranje zanimljivost share Netflix instagram dijeljenje sadržaja

Još vijesti