Slika nije pronađena

Prvi Hello Kitty kafić na trajnoj lokaciji otvoren je unutar Irvine Spectrum Centra u Kaliforniji, SAD, prije točno tri dana. Već je okupirao društvene mreže i postao 'must see' mjesto onima koji kreću 'preko bare'.


Sličan koncept kafića postojao je i prije, ali u formi pop-up prostora – najčešće se radilo o kamionima s likom našeg omiljenog japanskog lika koji su nudili hranu i piće. No, ovaj put je fiksiran – i to tako da zadovolji svačije potrebe. Prostor je podijeljen u dva dijela – onaj u koji svatko može navratiti i u privatni prostor ('Bow Room'). U privatnom možete, uz prethodnu rezervaciju, primjerice popiti popodnevni čaj ili posebne Hello Kitty koktele ako ste u Americi punoljetni (imate više od 21 godinu), piše Today.com.


I taj gušt košta – 55 dolara po osobi ćete platiti čajanku u engleskom stilu, a za tu cijenu ćete dobiti čaj, voće, sendviče i slastice s potpisom. 'Bow Room' možete i unajmiti za proslave, ali ne želimo ni pomisliti koliko to košta...


Na jelovniku još nude štošta – torta od jagoda, čokoladna torta, pita od jabuke, Hello Kitty pita i  makaroni su samo dio popisa, a u Hello Kitty Cafeu možete kupiti čak i suvenire. Sigurni smo da bi majica s likom Hello Kitty, ukras za kosu s Kitty mašnom ili barem privjesak za ključeve razveselili tvoju BFF ili čak mamu.


Ovo je u svakom slučaju novo IN mjesto, pa kad ste u Kaliforniji idući put... Sjetite nas se!

Foto: Instagram

M.Z.


Voliš kavu i nemaš dečka - koliko bi bila spremna na ovu ludost?

Provjeri još...

Savršeno – u Zagrebu se otvara prvi 'Cat Cafe'

Jedva čekamo da ju probamo – od danas možemo popiti kavu sa šljokicama u jednom zagrebačkom kafiću

Hello Kitty kafić Kalifornija

Još vijesti