Slika nije pronađena

Hello Kitty i prijatelji uveseljavaju vagone čak dvije linije vlakova u Tokiju od ovog mjeseca. Bogatstvo roze boje, duga i cvijeća uljepšavaju ljudima svakodnevnu, do nedavno, sasvim običnu vožnju u vlaku.



Svi Hello Kitty likovi bit će oslikani i po vanjskom dijelu vagona, i po unutarnjem, objašnjavaju Spoon i Tamago. Čak su stvorili i posebne Hello Kitty naljepnice upozorenja za nalijepiti na vrata vlakova. Novostvoreni dizajn je dio šireg sporazuma između željezničkog operatera i Sanrio Entertainmenta, koji posjeduje prava na Hello Kitty likove, zajedno s Sanrio Purolandom, tematskim zabavnim parkom čija tema je naravno- Hello Kitty i prijatelji.


Obje tvrtke nadaju se da će novi vlakovi potaknuti ljude na vožnju, kao i prisustvovanje Purolandu, koji je samo nekoliko koraka od željezničke stanice Keio Tama Center. Iz tog razloga uredili su i željezničku stanicu u Hello Kitty stilu, kako bi privukli posjetitelje. Cijela stanica je ukrašena s Hello Kitty - sve od znakova i sjedala do satova i samog stropa. Novi Hello Kitty vlakovi počeli su s radom 1. studenoga ove godine, točno na rođendan najdraže nam Hello Kitty.


Ako ćete ikad imati priliku, obavezno se provozajte ovim linijama vlakova na putu do Hello Kitty zabavnog parka. Bit će ludo i nezaboravno.

Foto: SANRIO CO., LTD.

M.S.K.

Pogledajte još:

Najslađe mjesto za popiti kavu ili čaj – otvoren je prvi Hello Kitty kafić!

Za ovo se isplati imati sve petice: Hello Kitty i Puma dizajnirali najslađe tenke na svijetu!

Bljak ili njam? Tvorci crtića Hello Kitty napravili bizaran desert

Hello Kitty vlak zanimljivost

Još vijesti