Slika nije pronađena

Ovaj video nastao je još 2014. godine sa svrhom da nas podsjeti na ono što je zapravo važno, a to nikako nisu božićni pokloni i kolači – to je ljubav!

Na iznenađenje njegovog tvorca, video pod nazivom 'Love Is A Gift' postao je viralan tek četiri godine nakon svog nastanka. 32-godišnji Phil Beastall uploadao je svoj rad na društvene mreže kao odgovor na visokobudžetnu reklamu u kojoj možemo vidjeti Eltona Johna, a čija izrada je koštala 7 milijuna funti.Philova priča koštala je samo 50 funti. U videu možemo vidjeti tužnu priču o čovjeku koji svaki Božić sluša poruke svoje majke koje mu je ona snimila na audio kazete dok je još bila živa. Preslušavanje njenih poruka je vidno postala njegova tradicija tijekom godina.

'Nismo definirani karijerama ni materijalizmom. Obitelj je na prvom mjestu i bitno je da si međusobno pomažemo. I iako nije istinita priča, nadam se da se mnogi mogu prepoznati u njoj', rekao je Phil za portal Bored Panda. Također, rekao je kako se njegov video istaknuo zbog priče, što je vidljiv dokaz da nikome nije potreban ogroman budžet kako bi utjecao na ljude i dobio njihovu pozornost. Potreban je samo dobar narativ i ljudska poruka.

via GIPHY


Idući put kad zatrebaš podsjetnik na stvarne vrijednosti, pogotovo za vrijeme blagdana, samo baci pogled na Philov video i pripremi maramice.

Foto: Facebook Screenshot/ Giphy

M.S.K.


Već postavljate lampice i božićne ukrase? Znanost je dokazala da ste sretniji od većine

[HOROSKOP] Sedam znakova opsjednutih Božićem – je li i tvoj jedan od njih?

11 situacija koje razumiju samo pravi fanovi Božića – jesi li i ti jedan od njih?

Provjeri još...

Božić reklama Viralno video

Još vijesti