Slika nije pronađena

Klizališta ima po cijelom gradu, a jedno će od njih sigurno biti i negdje u tvojoj blizini. Samo zato što nije usred centra, ne znači da opcija nema. Dapače, ima ih itekako dovoljno!

Sezona klizanja je odavno krenula, a svi koji još uvijek nisu išli, vrijeme je da to nadoknade. Ovo je jedna od najzabavnijih zimskih aktivnosti, a čak i ako se ne znaš klizati, bit će ti ludo. Zimski praznici samo što nisu počeli i imat ćeš vremena na bacanje, a ovo je samo jedna od aktivnosti koje si ti i ekipa ili ti i cura/dečko trebate staviti na zimsku listu aktivnosti. 24 sata je napravio popis klizališta, a evo koja su to sve, gdje ih možeš pronaći, ali i kolike su cijene.

Klizalište Šalata
Ovo je vjerojatno jedno od najpoznatijih klizališta u Zagrebu, a iako nije odmah u centru nije niti daleko i možeš 'skrenuti' s Adventa i brzo biti tamo. Jer za neke je klizanje važan dio posjete Adventu u Zagrebu. Kako mu i sam naziv govori, pronaći ćeš ga na Šalati, čim se popneš Schlosserovim stubama. U radnim danima radi od 18 do 19:30 sati, a subotom i nedjeljom u raznim intervalima od jutra. Svakako prije odlaska škicni radno vrijeme za dan koji te zanima. Ulaznicu ćeš ovdje platiti 15 kuna ako dođeš prije podne, a 20 ako navečer, a 15 kuna je i posudba klizaljki.

Klizalište Velesajam

Drugo veliko klizalište je na Velesajmu, malo izvan centra, ali nekima će i to odgovarati. Petkom i subotom možete se klizati od 20 do 21:30 sati, a nedjeljom od 10:30 do 12 sati i od 20 do 21:30. Cijene su kao i na klizalištu Šalata. Ali malo upozorenje! Zbog velikih gužvi, ljudi dolaze puno ranije i vjerojatno je da ćeš neko vrijeme morati stajati u redu, pa se toplo obuci. Uz to, pazi da ti netko ne uleti ispred tebe, jer i to je česta pojava.

Klizalište na Hilton Winter Garden Adventu

Na adresi Radnička cesta 21 skriva se još jedno veliko klizalište na otvorenom. Nalazi se u dvorištu hotela Hilton i dio je njihove adventske ponude. Klizalište je otvoreno od 11 do 21 sat, a cijena ulaznica ovdje je 10 kuna.

Klizalište u Božićnom gradu na Jankomiru

I još jedno klizalište u gradu nalazi se na Jankomiru, iza Family Malla. Tamo je otvoren Božićni grad gdje je još jedno klizalište. Ovdje je klizalište radnim danima otvoreno od 16 do 21 sat, a vikendom od 11 do 21 sat. Ulaz na klizalište ćeš platiti 20 kuna, a najam klizaljki 15 kuna.

Klizalište Z centar

I još jedno klizališe na listi je ono na zapadu grada kod shopping centra Z centar. Zove se Ice Wonderland, a otvoreno je svaki dan od 10 ujutro do 22 sat navečer, a vikendom i do 23 sata.

Klizalište Supernova Buzin

Na pak drugom dijelu grada, u Buzinu, također ima jedno klizalište kod centra Supernova. Radnim se danom ovdje kliže od 11 do 22 sata, a vikendom i praznicima od 10 do 22 sata. Cijena ulaznice je ovdje 20 kuna, a najam klizaljki 15 kuna. Ovdje zna biti puno djece pa si bez briga ako nisi dobra klizačica, nećeš se osramotiti i nitko ti se neće smijati.

Pogledajte još:

Gdje odvesti simpu na dejt? Donosimo ti 10 super ideja gdje otići i što raditi u zimskim mjesecima

Božićni pokloni koje nitko ne želi: Ovih se 9 najčešće vraća ili sakupljaju prašinu

Napokon smo ih dočekali – 6 božićnih filmova koji stižu na Netflix u prosincu

klizanje klizališta zagreb Advent u Zagrebu

Još vijesti