Slika nije pronađena

Otkad su selfiji postali hit, svatko se trudi snimiti što bolji, originalniji i zanimljiviji te tako osigurati hrpu lajkova.

Kako ne bi prošli nezamijećeno, ljudi su u stanju napraviti svašta ne bi li njihov 'sebić' izazvao najviše pozornosti. Penju se na najviše građevine, skaču s najviših litica i odlaze na mjesta s kojih puca prekrasan pogled. Nažalost, ponekad su neoprezni pa umjesto fora selfija nastane tragedija.

To nije bio slučaj s ovim primjerima, ali morate priznati da su stvarno 'hodali po rubu'. Ova ekipa snimila je najopasnije selfije, a iako su preživjeli, ne bismo nikome savjetovali da pokušavaju isto:

#Fotkanje selfija s medvjedima otišlo je tako daleko da su vlasti u Americi morale upozoriti posjetitelje nacionalnih parkova da približavanje tim životinjama nije pametna stvar. Iako djeluju simpatično, ne smije ih se uznemiravati, a posebno im se približavati zbog snimanja selfija.

#Posjetitelji festivala u Pamploni trče pred bikovima, a jedan od njih je odlučio snimiti selfie ispred razjarene životinje. Zbog ove fotografije priveden je u policiju pod sumnjom da je ugrozio živote ostalih sudionika.#Britanac James Kingston objavio je nekoliko videa u kojima se penje na razne zgrade, mostove i građevinarske dizalice, a kada dođe do vrha, pogađate – snima selfie.#Ovaj se muškarac popeo na kip Isusa Krista u Rio De Jaineru koji je visok 30 metara i zatim opalio fotku. Stojeći na njegovo ruci, u pozadini puca impresivan pogled na grad, ali istodobno se i ledi krv u žilama.#U njenu obranu jedino možemo reći da nije znala da bi njen selfie mogao biti opasan. Iako ne znamo kako se završilo, nadajmo se da ju je loptica promašila. Napomena: izbjegavati slikanje pored stadiona za vrijeme tekmi i treninga.


I.N.

Pročitajte još:

Selfiji od kojih će vam se zavrtjeti u glavi: upoznajte ruskog Spidermana

Tinejdžer snimio najgori selfie ikada

Kako bi izgledao Instagram da se dečki fotkaju kao cure?

selfiji najopasniji

Još vijesti