Slika nije pronađena

Neki stručnjaci iz modnog svijeta očito u ovome mladiću iz Australije vide novog Leonarda DiCaprija!

Teen model Charlie Levi, koji liči slavnome glumcu, potpisao je modeling ugovor nakon što je jedan fotograf na Instagramu slučajno ‘naletio’ na njegove fotke.

Charlieju je prvo prišao lokalni fotograf Michelle Lobb, koji ga je pozvao na profesionalno snimanje nakon što je vidio njegove selfije na Instagramu. Nakon toga, Charlie je putem društvenih mreža kontaktirao fotografa iz Sideya – Richarda Sawyera – i pitao ga želi li ga fotografirati.

Mladi Leo, jesi li to ti?”, napisao je Richard uz jednu od njegovih fotografija, a nije bio jedini koji je primijetio sličnost. Jaime McHugh iz modeling agencije ‘Chadwick’ nedugo nakon toga uočio ga je na Instagramu i poručio mu: “Hej Charles, super izgledaš, pošalji mi e-mail ako si zainteresiran za poziranje!

Nakon što ga je Charlie kontaktirao, Jamie je na licu mjesta potpisao ugovor s mladim manekenom. Otada je sudjelovao u 4 snimanja i postao zvijezda modnog snimanja za međunarodni modni magazin ‘F**king Young’.

Nisam nikada mislio da će moj mehanizam društvenog umrežavanja postati oruđe pomoću kojega ću potpisati manekenski ugovor”, izjavio je Charlie za Daily Mail. “No, pretpostavljam da se stvari mijenjaju kako tehnologija napreduje. Za razliku od Kate Moss koju su otkrili na aerodromu, danas se možete ‘prodati’ putem društvenih mreža.

Glavni ciljevi mladog ‘Lea’ su završiti srednju školu i upisati se na fakultete, ali možda će i sve staviti na čekanje, pauzirati jednu godinu i vidjeti kamo će ga odvesti manekenska karijera.

Što vi mislite o tome? Liči li vam na Leonarda? Mislite li i vi da su društvene mreže dobar način da netko otkrije vaš talent ili izgled?

L.B./izvor: Cambio

foto: Instagram

charlie levi modeling ugovor dvojnik leonarda dicaprija instagram

Još vijesti