Slika nije pronađena

Sigurni smo da među vama ima onih koji su najveći fanovi Zare, ali da biste to dokazali, morate skupljati etikete kao ovaj dečko s TikToka! Naime, on je skuplja etikete od razne odjeće, obuće i modnih dodataka koji su kupljeni u Zari tako da ih sada ima zaista mnogo – za njega se može reći da je najveći Zarin fan!

Ovaj dečko je na svojem TikTok profilu podijelio video u kojem je snimio koliko etiketa od raznih odjevnih komada iz Zare je skupio i može se reći da je pravi šopingholičar. Izazvao je reakciju oduševljenih pratitelja koji su odmah došli do zaključka kako bi i oni trebali početi skupljati etikete iz Zare da dokažu koliki su obožavatelji ovog popularnog dućan: 'Zanimljivo, nije mi palo napamet da skupljam' – bio je samo jedan od brojnih komentara.  

Etikete koje je skupio je čak podijelio u zasebne kategorije, tako da na jednom mjestu ima Zarine etikete od raznih majica, jakni, trenirka i slično, dok u drugom svežnju ima etikete od drugih modnih dodataka poput nakita, a u trećem etikete samo od kupljenih tenesica i cipela. Očito je kako se ovdje radi sigurno o stotinu skupljenih etiketa i kako ovaj dečko definitivno nosi titulu najvećeg obožavatelja Zare, a to je i sam dokazao ovim videom! U svakom slučaju, fora ideja, pa isprobaj i ti i dokaži jesi li i ti takav fan kao i on.

Pogledajte još:

Zara ima novu kolekciju koja skriva neke *predivne* komade: Ovih 10 već zamišljamo u svom ormaru

[OMG] Trapke s prorezima na dijelu koji cure ne žele baš pokazivati svima – Zara je nadmašila samu sebe

Zara u novoj kolekciji ima komad odjeće koji apsolutno nema smisla – bi li kupila ovako nešto? [FOTO]

obožavatelj skupljanje etiketa etikete zara shopping

Još vijesti