Galerija Modni outfiti River Island & Other Stories +14 H&M

Zara je ona tema koja će napraviti najveću moguću raspodjelu u mišljenjima. Kao da se raspravlja o najvećoj životnoj temi, sukobit će se cure koje ju vole i koje ju ne vole. One koje ne vole Zaru, neće voljeti vjerojatno niti ove dućane, ali one koje ju vole, ovdje mogu naći krpice koje će ih oduševiti.

Zara je definitivno jedan od najpopularnijih dućana danas i hrpetina cura pojuri u nju kada vidi da se nešto novo nosi. Zašto je Zara tako popularna? Zato što ima odjevne komade, obuću i odjeću koja je slična dizajnom onim dizajnerskima, ali ih nudi po pristupačnijoj cijeni. Ukratko: ako želiš izgledati fensi i luksuzno na budžetu, ona će ti pomoći. Pošto svi toliko volimo Zaru, izdvojili smo ti i nekoliko dućana koji su joj vrlo slični i gdje će se svaka ljubiteljica Zare oduševiti komadima. Imaju sličnu vibru kao Zara.

& Other Stories
Jedan dućan kojeg nažalost nema kod nas, jer je stvarno jako divan, ali ga ima na Asosu. Imaju komade odjeće koji će se svidjeti svakoj curi koja voli kupovati u Zari. Možda je mrvicu skuplji ovaj brend nego Zara, ali je kvaliteta na nivou i neće te u tom pogledu sigurno razočarati.

 

 

H&M
Znamo da sigurno znaš za ovaj dućan, ali ako ga zaobilaziš, preporučujemo ti da to prestaneš raditi i da mu udijeliš nešto pažnje. H&M ima unutar dućana uvijek nekoliko odjela i na svakom je pomalo drugačija odjeća. Jednako kao i Zara prate svjetske modne trendove i predstavljaju ih na svoj jeftiniji način. I dobro im to ide!

River Island
Iako kod nas ima puno dućana, još nam uvijek fale neki ključni, a River Island je jedan od njih. Da bi došli do komada odjeće ovog brenda, opet se okrećemo Asosu, Zalandu i sličnima. Kod njih ćeš pronaći u ponudi River Island i ako samo malo proskrolaš, sigurno ćeš se zaljubiti u nekoliko komada. Jer imaju sličnu odjeću kao Zara, ali opet drugačiju. Također, ovo je još jedan dućan koji svi hvale zbog kvalitete.

 

 

Mango
Nekada nam se čini da je Mango jako ozbiljan i da ima odjeću za poslovne žene, ali onda uđemo i njega i pronađemo prekul stvari. Ljubitelji Zare ga obavezno moraju redovito obilaziti jer imaju sličan asortiman. I uvijek su u trendu!

Topshop
I još se jednom prebacujemo na online kupovinu, jer Topshop je od nedavno dostupan samo na Asosu. Ne postoje više kao zaseban dućan, ali to nije niti važno, bitno je da i dalje možemo kupovati njihove stvarčice. Svi oni ciljaju na istu publiku kao i Zara, ali je ona najpoznatija i zato ostali budu pomalo u sjeni.

Sunčane naočale Bit će ljetni hit: Sunčane naočale koje u zadnje vrijeme non stop viđamo na Instagramu

Oysho
I za kraj, Oysho. Totalno kao Zara. I ovaj dućan ima hrpu komada odjeće za koje ako ih nosiš nitko neće moći reći jesu li dizajnerski ili iz običnog dućana, jer izgledaju skupocjeno. Slični su kao i Zara, ali imaju naglasak na badiće, donje rublje, odjeću za sport. No, to ne znači da nemaju i 'običnu' odjeću.

Slika nije pronađena Ovog se proljeća nosi Barbie rep – nije ga teško napraviti, a izgleda preslatko

Slika nije pronađena Manija za haljinom iz Zare – cure su poludjele za jednim novim modelom koji se pojavio u dućanima

zara dućani kao zara Moda stil shopping

Još vijesti