Tko želi biti milijunaš pitanje

Svakom fanu 'Sumraka' ovo će pitanje biti prelagano. Ali ne i Doris, sinoćnjoj natjecateljici kviza 'Tko želi biti milijunaš'. Toliko se jako izmučila na ovom pitanju, a nije joj pomogao ni džoker zovi.

Ne dogodi se često, ali ima situacija kada u 'Milijunašu' natjecatelj ne zna odgovor na pitanje koje se nama čini ultra lagano. Koliko im god sa svog kauča vikali točan odgovor, oni opet odaberu krivi. Sinoćnja natjecateljica, studentica Doris Mršić, nije znala odgovor na pitanje o 'Sumraku', njoj teško, a svakom fanu filma prelagano. Posebno nam je bilo šokantno da je ovo 7. pitanje, što je na pola do kraja, a pitanje je taaako lagano. Ili nam se barem tako činilo jer Doris se s njim mučila i to jako.

Slika nije pronađena [Tko želi biti milijunaš] Kako se piše prezime poznatog glumca Leonarda? Natjecatelj se zbunio – znaš li ti?

Pitanje je glasilo: 'U slavnoj sceni filma Sumrak Edward spašava život Belli neočekivano se našavši između nje i...?'. Ponuđeni su odgovori bili:
a)ispaljenog metka
b)jurećeg kombija
c)bijesnog medvjeda
d)snježne lavine
Znaš li ti? Odgovori i provjeri!

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Iako je gledala film, prošlo je dosta vremena od tada. Prvi odgovor koji je mislila da je točan je onaj koji se odnosi na medvjeda, ali nije bila sigurna pa je iskoristila džoker zovi. Ni njen džoker nije znao odgovor, ali je i on sumnjao na medvjeda. Da bude 100% sigurna iskoristila je i pola-pola, zahvaljujući kojem je na kraju ipak odgovorila točno.

Ovo pitanja za 4000 kuna ju je dobro izmučilo. Iako se nama nije činilo teško, ispalo je za nju prilično teško.

Slika nije pronađena KVIZ: Ovo su najlakša pitanja iz kviza 'Tko želi biti milijunaš?' – hoćeš li imati 1010?

tko želi biti milijunaš pitanje sumrak kviz

Još vijesti