Slika nije pronađena

Iako se čini lijepo cijeli dan ne raditi ništa i izležavati se u krevetu do ručka ili dok ne trebaš krenuti u školu, to su loše navike s kojima trebaš prestati čim prije. Kako ćeš početi dan, odrazit će se na to kako će ti i izgledati ostatak dana.

Biti lijeni i pasivni te cijeli dan ne raditi ništa nije dobar način za prolaziti kroz život. S druge strane, imati svaki dan male dnevne ciljeve i ostvarivati ih je rutina koja vodi do uspjeha i ostvarivanja nekih velikih ciljeva. Sitnice su te koje ti mogu pomoći da budeš svaki dan produktivnija. U svoju dnevnu rutinu ubaci nekoliko manjih promjena i pokušaj ih se držati neko vrijeme, uskoro će ti to postati normalno i pitat ćeš se kako si ikada živjela drugačije. S kojim malim navikama možeš krenuti već sada? Pogledaj u videu nekoliko dobrih prijedloga koji su se pokazali uspješnima.

Proces stvaranja nove rutine nije težak, a samo trebaš to stvarno željeti i uspjet ćeš. Ako nema želje za promjenom, neće ni promjena uspjeti. Zbog toga treba uvijek krenuti s uvođenjem malih navika, za koje si sigurna da ćeš ih uspjeti napraviti. Sretno!

Pogledajte još:

Razlika između cura kada su slobodne vs. kada su u vezi: Što sve radimo drugačije?

Tipovi prodavača koje srećemo u dućanima: Od onih koji znaju sve tračeve do ljutih na cijeli svijet

Diploma: Korisna stvar ili beskoristan list papira? Evo što misle ljudi je li faks stvarno potreban

navike Hej video youtube YouTube kanal stvaranje navika hej! youtube karla lucija

Još vijesti