Slika nije pronađena

Ako imaš malo druženje s frendicama ili ti samo treba dobra fotka za Instagram, ovo su dva looka za Halloween koja i ti možeš lagano rekreirati.

Ove godine Noć vještica nećemo slaviti kao prošlih godina. Nema izlazaka, tematskih partyja po klubovima, tulumarenja do jutra, velikih druženja kod nekoga doma...ali to ne znači da trebaš preskočiti Noć vještica ako se voliš maskirati. Bilo da ideš na neko malo druženje ili ne ideš nigdje, napravi neki ludi makeup look i pofotkaj se za Instagram. Zabavit ćeš se, raditi nešto kreativno i imati super novu fotku. Karla Lucija s Hej! kanala napravila je dva izgleda, jedan slatki i girly, a drugi malo strašniji i više u Halloween stilu. Pogledaj kako su joj ispali i pokušaj i ti napraviti nešto slično.

Super je što ti ni za jedan ni za drugi look ne treba ništa posebno, samo obična šminka koju već imaš kod kuće i koristiš kada se šminkaš za svaki dan, a čak ti ne treba niti nikakva posebna odjeća. Tako jednostavno, a tako dobro! Nemoj se zaboraviti i pretplatiti na Hej! kanal i stisnuti zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video.

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Potraga za outfitom za proslavu rođendana: Kako to izgleda kada cura kupuje haljinu

Korisni hackovi koji će ti olakšati život: Kako se 'umjetno' smijati na fotki ili od naočala složiti stalak za mob?

Svatko ima neke svoje 'mušice': Koje su to najnapornije osobine svakog od znakova zodijaka?

halloween noć vještica Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube karla lucija

Još vijesti