Slika nije pronađena

Ako pripremu za učenje odradiš temeljito, učenje i ponavljanje će ti ići kao od šale. No, to zahtjeva ulaganje dodatnog vremena.

Foto: Pexels - energepic.com

Učenje. Aktivnost koja većini učenika i studenata nije najdraža na svijetu, ali je nešto što se mora raditi. Iako ne volimo sjediti satima za knjigom i ponavljati definiciju za definicijom za koje već sada znamo da nam sigurno nikada u životu neće trebati, isto tako znamo da nemamo izbora. A kada već nemamo izbora i moramo učiti, zašto si ne pomoći najviše moguće? Učenje ne mora biti toliko dosadno, možeš ga učiniti zabavnijim i odmah će ti biti lakše to odrađivati, a i lakše ćeš pamtiti gradivo. Kako bi bilo što zabavnije, važno je odraditi pripremu za učenje. Iako će ti ovaj korak uzeti dodatno vrijeme, već ćeš kroz pripremu proći malo kroz gradivo, a možda i nešto zapamtiti. Osim toga, bit ćeš i brža i organiziranija kada će trebati ponavljati. Karla Lucija s Hej! kanala pokazala je u videu kako izgleda njeno pripremanje za ispit, a uključuje neke zabavne načine pripreme koje možeš i ti uvesti u svoju rutinu. Pogledaj novi video...

Kada pogledaš video, usput se i pretplati na Hej! kanal za još više ovakvih i raznih drugih sadržaja. Stisni i zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video. Sljedeći gledamo već sutra u 12 sati.

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Isprobavanje hrpe Simple proizvoda: Jesu li dobri koliko svi pričaju ili ne?

[VIDEO] 'Kako sam se šminkala prije 10 godina vs. kako se šminkam sada'!

[LOL] Tipovi studenata u grupnom projektu: Od vođe koji sve odradi do 'klauna' koji vas samo stalno zabavlja

učenje Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube karla lucija

Još vijesti