Slika nije pronađena

Htjeli si to priznati ili ne, ali svatko od nas ima neke osobine kojima drugima dižemo tlak. S obzirom na to u kojem je horoskopskom znaku netko rođen, mogu mu se pripisati određene karakteristike, a evo kako drugi vide tebe.

Svi smo na neki način iritantni, ali po čemu drugima najviše dižemo tlak? Horoskopski znak u kojem je netko rođen može dati okvirnu sliku o tome kakva je netko osoba, ali to nije uvijek točno niti realno, nekada od svog znaka pokupimo samo par osobina, a više do izražaja u našem ponašanju i osobnosti dolazi podznak. Nemoj shvaćati horoskop previše ozbiljno, on je tu za zabavu. Karla Lucija s Hej! kanala suočit će te u novom videu s tvojim najnapornijim osobinama. Pogledaj u nastavku kako je prikazala svaki od znakova zodijaka.

Je li pogodila kada je u pitanju tvoj znak? Imaš li neku od tih napornih osobina? Kada pogledaš video nemoj se zaboraviti i pretplatiti na Hej! kanal i stisnuti zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video. Gledamo ih tri dana tjedno, a sljedeći video stiže u četvrtak!

Foto: YouTube/ Pexels

M.T.

Pogledajte još:

Sve što trebaš znati o studentskim poslovima: Iskustva studentice o traženju, razgovorima i samom poslu

[VIDEO] Rekreirao je fotke Justina Biebera – od lokacija do odjeće, pa čak i tetovaže!

Isprobala je jutarnju rutinu Victoria Secret modela – evo kako to izgleda! VIDEO

Horoskop Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube karla lucija

Još vijesti