Slika nije pronađena

Već je hrpa ljudi sudjelovala u ovom izazovu i od svog jastuka napravila haljinu. Hoćeš li se i ti okušati u #quarantinepillowchallenge?

Ostati kod kuće i ne ići nigdje i družiti se s ekipom je trenutno jedna od ključnih stvari. Dok smo svi tako zatvoreni doma, svakakve nam ideje padaju na pamet. Neke su dobre, druge baš i ne. A kakva je ova koja je postala veliki hit na Instagramu zadnjih dana? Procijeni sama za sebe. Zvuči ludo, ali je zabavno i čak ponekad i ne izgleda toliko loše. Cure stavljaju na sebe jastuk koji učvrste s remenom, da izgleda kao haljina. I to je nazvano #quarantinepillowchallenge.

Jastuk treba biti što je veći moguće, kako bi ti pokrio tijelo, a da izgledaju što modno usklađenije, neke dodaju i druge dodatke. Od velikih gumica za kosu u istoj boji kao što je jastuk, torbica do kućnih ljubimaca. Fotke koje nastaju su ludnica.Ovakvi su 'outfiti' preplavili Instagram. Imaš i ti doma veliki jastuk koji bi ti mogao poslužiti kao haljina? Učvrsti ga remenom, uslikaj selfi i stavi na Instagram. Nasmijat ćeš ljude koji te prate jer ovako nešto sigurno neće očekivati, a mogla bi se i dobro zabaviti.

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

[FOTO] Što ova cura radi - i to SAMA! Za kul Instagram fotke ti ne treba neograničen budžet - samo kreativnost

[WOW] Top 10 najlajkanijih fotki na Instagramu ovog trena – prva vodi s 54.2 milijuna lajkova!

[HOROSKOP] S kojim se modnim izazovom trebaš suočiti ove godine? Pusti horoskop da ti kaže!

foto modni izazov instagram #quarantinepillowchallenge

Još vijesti