udaranje s noktima

I prozvali ga superherojem. Koliko bi dečki stavilo duge nokte samo da djevojkama pokaže kako se obraniti i udariti nekoga? Vjerojatno bi malo tko to napravio, ali ovom dečku to nije bio problem jer zna koliko je bitno druge naučiti osnove samoobrane.

Kada imaš duge nokte, ne možeš baš samo tako stisnuti ih u šaku i udariti nekoga. Možeš, ali ćeš i sebe onda ozlijediti zbog čega ovo ipak baš nije idealno rješenje. S obzirom da su dugi nokti sada baš popularni i hrpa cura ih ima, lik koji uči samoobranu je odlučio staviti i sebi, samo da svim curama pokaže kako se pravilno i uspješno obraniti ako imaš nokte, a bez da si ih zabiješ u dlan i ozlijediš se. Udaranje šakom je bolje od grebanja ili pokušava da nekom 'iskopaš oči', pogotovo kada su u pitanju umjetni nokti. Samoobrana je korisna vještina i svaka bi cura trebala znati neke osnove.

Umjesto da stisneš šaku onako kako bi to inače napravila i zabiješ si nokte u dlan, pa ozlijediš i sebe, kada imaš duge nokte bolje je udariti otvorenim dlanom ili samo lagano saviti prste, kako je pokazao u videu, i udariti dijelom sa strane. Cure su mu zahvalne za ovu lekciju jer nijedna nije ovo znala, da možeš bez problema udariti i drugim dijelovima šake i svejedno osobu dosta dobro ozlijediti. Komentari poput 'ne nose svi superheroji plašteve' su preplavili video. Iako ti ovo vjerojatno neće trebati u svakodnevnim situacijama, najbolje je znati, jer nikada ne znaš.

Pogledajte još:

Novi trend u kojem djevojke ocjenjuju obuću svojih majki – jedna od njih je oduševila svojim videom

U kojoj su državi autoškole najlakše, a u kojoj najzahtjevnije? Hrvatska je jedna od tih krajnosti

Skupina dječaka u Zagrebu prenka ljude koji se voze tramvajem - zbog njih odu u krivom smjeru

samoobrana samoobrana s noktima dugi nokti stisnuti šaku s noktima

Još vijesti