euphoria

Serija koja se ne boji niti ne srami pričati o bilo čemu. Nema granica i otvoreno progovara o najrazličitijim temama. Nije tipična serija za mlade, i neki će možda reći da zbog toliko kontroverznog sadržaja nije za mlade, ali ovaj novi podatak pokazuje da ipak je jer radi nešto dobro.

'Euphoria' je serija koja pomiče granice. Jedna je od novijih koje izlaze, a koje se bave ozbiljnim problemima. Zbog toga što je namijenjena za teen populaciju, mnogi su se po izlasku druge sezone bunili jer je sadržaj malo too much. A zapravo pokazuje surovu realnost nekih mladih. Jer puno se mladih primjerice bori i s ovisnostima i s mentalnim zdravljem, ali se o tome ne priča. Sada kada je jedna serija to na brutalno iskreni način pokazala, mnogi su se uznemirili. Obožavamo 'Euphoriu' i bez obzira na kritike, preporučujemo svima da ju pogledaju. Sada se pokazalo da je serija za mlade zapravo napravila nešto jako dobro, piše Metro. Pomogla im je i ohrabrila je mlade da progovore o svojim problemima.

I dok odraslima ovakva serija očito smeta, mlade je potaknula da se obrate profesionalcima za pomoć i savjete u borbi s ovisnošću o drogi, kao i problemima s mentalnim zdravljem. Serije poput ove neće potaknuti mlade na korištenje droge ili poticanje seksa, već će im dati hrabrosti da se obrate stručnim osobama za pomoć. Komunikacija između roditelja i mladih u puno slučajeva niti ne postoji, a pogotovo nije otvorena i iskrena. I zato ovakve serije mogu pomoći, da potaknut mlade na komunikaciju s nekim. Jer puno se više ljudi bori s ovisnošću i suicidalnim mislima nego što to mislimo.

Pogledajte još:

Zbog 'Euphorie' se rasprodao jedan outfit koji inače vjerojatno ne bi nosili - ima i listu čekanja!

Svakodnevne navike koje možda i ne primjećuješ, a loše utječu na tvoje mentalno zdravlje

Kako si pomoći kada se osjećaš posebno depresivno i loše: Selena Gomez radi ove 3 stvari na takve dane

Euphoria kontroverzna serija Zendaya pomogla mladima

Još vijesti